tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Başkan Muhittin Böcek 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Yüce Türk Milleti’nin gurur ayrıca iftihar günü olan 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yılını büyük bir heyecanla kutluyoruz. Başta bu zaferi bize …

Başkan Muhittin Böcek 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
29.08.2022 10:51
0
A+
A-

Yüce Türk Milleti’nin gurur ayrıca iftihar günü olan 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yılını büyük bir heyecanla kutluyoruz. Başta bu zaferi bize armağan eden, izinden asla ayrılmayacağımız Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ayrıca silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ayrıca gazilerimizi rahmet, minnet ayrıca şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyorum.

26 Ağustos 1922’de saat 05:30′ da Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün Afyon Kocatepe’de emrini verdiği Büyük Taarruz, 30 Ağustos’ta Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferi ile sonuçlanmıştır. Bu zaferin kazanılmasındaki en temel husus başta Başkomutan Atatürk’ün askeri dehası, Türk askerinin vatan aşkı ayrıca hiç şüphesiz ki Yüce Türk Milleti’nin birlik ayrıca beraberlik ruhudur.

Özgürlük ayrıca bağımsızlık aşkı ile dolu olan bu ruh ile kazanılan zafer, İstiklal mücadelemizi başarıya taşımış, vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtulmuştur. 100 yıl önce yakılan bu özgürlük ayrıca bağımsızlık ateşi, asırlar boyu yanmaya devam edecektir. Birlik ayrıca beraberliğinden vazgeçmeden, inanç ayrıca kararlılıkla yürüdüğü sürece Türk Milleti’nin önünde geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da hiçbir engel duramayacaktır.

Kıymetli hemşehrilerim,

100 yıl önceki birlik ayrıca beraberlik ruhuyla, Zafer Bayramı’mızı hep birlikte coşkuyla kutlamak için sizleri 30 Ağustos Salı günü saat 20.30’da gerçekleştireceğimiz Tan Taşçı konserine davet ediyorum.

Tüm imkansızlıklara, tüm zorluklara rağmen yılmayan, canı pahasına vatan topraklarından vazgeçmeyen ayrıca bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; silah arkadaşlarını, tüm kurtuluş kahramanlarımızı ayrıca aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ayrıca şükranla anıyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’MIZ KUTLU OLSUN.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex