tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Başkan Dündar’dan yeni yıl ziyaretleri

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2022 yılının son saatlerini Hasan Öztimur Huzurevi’ni ziyaret ederek, yaşlılar ile geçirdi. Başkan Dündar, 2023 yılını ise yeni bu yılın ilk bebekleri ile birlikte karşıladı.

Başkan Dündar’dan yeni yıl ziyaretleri
11.01.2023 00:42
0
A+
A-

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 2022 yılının son saatlerini Hasan Öztimur Huzurevi’ni ziyaret ederek, yaşlılar ile geçirdi. Başkan Dündar, 2023 yılını ise yeni bu yılın ilk bebekleri ile birlikte karşıladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni yıla girmeye saatler kala, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte Hasan Öztimur Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek yakından ilgilenen Başkan Dündar, ellerini öptüğü yaşlıların yeni yıllarını kutladı. Başkan Dündar, huzurevi sakinleri ile sohbet ettiği sırada vakit vakit eğlenceli, vakit vakit da duygusal anlar yaşadı. Huzurevi sakinlerinin yeni yıllarını kutlayan Başkan Dündar, yeni yıldan sağlık ayrıca huzur getirmesini temenni etti.

Başkan Dündar, yaptığı konuşmada, “2023 yılına saatler kala huzurevi sakinlerimizle birlikte olmak istedik. Yaşlılarımızın sağlığının yerinde olması bizim en büyük temennimiz. Bizler her vakit sizlerin yanınızdayız. Bizlere olan ihtiyacınızda sizlere bir telefon kadar yakınız. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. 2023’den hepimiz için sağlık, mutluluk, huzur temenni ediyorum” şeklide konuştu.

Ziyaretten son derece memnun kalan huzurevi sakinleri, Başkan Dündar’a ziyareti için teşekkürlerini sundu.

YENİ YILI BU YILIN İLK BEBEKLERİ İLE BİRLİKTE KARŞILADILAR

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu yılın ilk dakikalarında ise Hayat Hastanesi’ni ziyaret etti. Başkan Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte 2022 yılının son bebeği ile 2023 tarihinde doğan ilk kız ayrıca erkek bebeklerine hediyeler verdi. 2022 yılının son bebeği Merayrıca ayrıca Armağan Sevim çiftinin Elisa ismini verdikleri bebek oldu. 2023 yılının ilk kız bebeği ise Fatma ayrıca Yusuf Kıran çiftinin Asel ismini verdikleri bebek olurken, bu yılın ilk erkek bebeği ise Selma ayrıca Murat Kıran çiftinin Oğuz Eğe ismini verdikleri bebek oldu. Başkan Dündar, 2022 yılının son bebeği ile 2023 yılının yeni doğan kız ayrıca erkek bebeklerine hediyeler vererek, sağlıklı ömürler diledi. Yeni doğan bebeklerin aileleri adına yeni bir heyecan ayrıca umut demek olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “2023 yılı ülkemiz adına heyecan ayrıca sevinç olsun” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu