tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5940
EURO
34,8052
ALTIN
2.497,31
BIST
9.438,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Başkan Büyükakın, “Tarıma destek veriyoruz çünkü memleketimize sevdalıyız”

Tarım ayrıca hayvancılığa bugüne kadar 118 Milyon TL’lik destek verdiklerini dile getiren Başkan Büyükakın, hasat sırasında yaptığı açıklamada …

Başkan Büyükakın, “Tarıma destek veriyoruz çünkü memleketimize sevdalıyız”
28.08.2022 11:36
0
A+
A-

Tarım ayrıca hayvancılığa bugüne kadar 118 Milyon TL’lik destek verdiklerini dile getiren Başkan Büyükakın, hasat sırasında yaptığı açıklamada ise, “Bu yıl sonuna kadar 137 Milyon TL’lik bir destek daha vereceğiz. Toplamda desteklerimiz 255 Milyon TL’yi bulacak” dedi.

Başkan Büyükakın, “Tarıma destek veriyoruz çünkü memleketimize sevdalıyız”

Kocaeli’nin her köşesinde tarıma ayrıca hayvancılığa verdiği desteklerle üretime katkı veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze’nin Kadıllı, Ovacık, Cumaköy ayrıca Denizli köylerindeki hasatlara eşlik etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün de yer aldığı hasat toplamada, çiftçilerden gelen önerileri dinleyen Başkan Büyükakın, biberden domatese, patlıcandan salatalığa kadar birçok sebzenin hasadını kendi elleriyle yaptı.

“HEYECANLANDIRIYOR, ŞEVK AYRICA ENERJİ VERİYOR”

Seracılığın gelişmesi ayrıca ürünlerin yetiştirilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin mazot, gübre, tohum ayrıca sera destekleri için Başkan Büyükakın’a teşekkür eden çiftçiler, “Sizden Allah razı olsun. Ürüne dönüşen sözde değil özde destekler, bizlere çok önemli katkı oluyor. Ürettikçe mutlu oluyoruz. Üretmeye devam ederken, Tahir Başkanımızı yanımızda destekleriyle görmek bizi daha çok heyecanlandırıyor, şevk ayrıca enerji veriyor” ifadelerini kullandı.

“137 MİLYON TL’LİK BİR DESTEK DAHA VERECEĞİZ”

Tarım ayrıca hayvancılığa bugüne kadar 118 Milyon TL’lik destek verdiklerini dile getiren Başkan Büyükakın ise, hasat sırasında yaptığı açıklamada, “Bu yıl sonuna kadar 137 Milyon TL’lik bir destek daha vereceğiz. Toplamda desteklerimiz 255 Milyon TL’yi bulacak. Çiftçimizin yanındayız. Hiçbir vakit yalnız bırakmayacağız. Tarıma destek veriyoruz çünkü memleketimize sevdalıyız” ifadelerini sarf etti. Seralardaki üretim verimliliğine göze çarpan Başkan Büyükakın, “Mustafa amcamızın serasında yerli ayrıca ata tohumlarını kullanmasını da çok önemli buluyorum. Doğru destekler verildiğinde insanımız üretmeyi aşkla yapıyor ayrıca beceriyor” şeklinde konuştu.

“TÜM TOPRAKLARIMIZI EKMEMİZ LAZIM”

“Büyükşehir Belediyesi ayrıca devletimizin tüm kurumlarıyla doğru destekleri vermenin gayreti ayrıca mutluluğu içerisindeyiz” diyen Başkan Büyükakın, “Bu sayede çok daha güçlü tarımsal kalkınmaya kavuşacağız. Tüm topraklarımızı ekmemiz lazım. Bunun için elimizden gelenin fazlasını üreticimiz için yapmaya çalışıyoruz. Mazotundan gübresine tohumundan naylonuna kadar üreticilerimizin yanındayız. Kocaeli’nin her köşesinde gördüğümüz üretimse bizleri çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

“İNSAN, İNSANIN EMANETİDİR”

Kadıllı köyünde kadınların sürpriziyle de karşılaşan Başkan Büyükakın, kendisine ikram edilen mancarlı pidenin tadına baktı. İkram için Kadıllı’nın kadınlarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, samimi bir şekilde kendisini misafir eden köyün kadın büyüklerine teşekkür ederek, 7’den 77’ye herkesle yakından ilgilendi. “Büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Buradaki birlik ayrıca beraberlik görülmeye değer. Bereketin timsali kıymetli annelerimiz, teyzelerimiz ayrıca ninelerimiz burada bizlere gönüllerini açtı. Şunu da ifade etmek isterim ki; insan, insanın emanetidir. Bizleri kanatları altında büyüten kıymetli büyüklerimizle aynı hassasiyetle yakından ilgilenmek, hak ettiği saygıyı göstermek bizlerin boynunun borcudur. Bu köyümüzde şahit olduğumuz bir şey var ki o da gençlerle büyükleri arasındaki bağın çok güçlü olmasıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet