tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5868
EURO
34,8351
ALTIN
2.495,48
BIST
9.636,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Başkan Büyükakın “Dünya var oldukça Zafer Bayramı’nı coşku ile kutlayacağız”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yayınladığı bayram mesajı ile Kocaelili hemşehrilerinin ayrıca bütün Türk milletinin yüzüncü …

Başkan Büyükakın “Dünya var oldukça Zafer Bayramı’nı coşku ile kutlayacağız”
28.08.2022 11:36
0
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yayınladığı bayram mesajı ile Kocaelili hemşehrilerinin ayrıca bütün Türk milletinin yüzüncü yılına giren Zafer Bayramı’nı kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 30 Ağustos Zafer Bayramı 100. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “30 Ağustos; milletimizin özgürlük ayrıca bağımsızlık yolundaki inanç, irade ayrıca kararlılığını bütün dünyaya göstererek Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun bir mihenk taşını ayrıca “Milli Mücadelenin” dönüm noktasını oluşturmuştur. Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ayrıca kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 100. yılını kutlamanın gurur ayrıca mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Başkan Büyükakın mesajında, “Her karışı şehit kanlarıyla sulanmış aziz yurdumuzun çok daha müreffeh ayrıca güçlü olması için millet olarak tek vücut halinde çok daha fazla çalışmamız gerekiyor” diyerek birlik ayrıca beraberlik vurgusu yaptı.

Başkan Büyükakın sözlerine şöyle devam etti: “Cumhuriyet tarihimiz boyunca devletimizle halkımızın bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima ülkesine sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır. Büyük Taarruz ayrıca Kurtuluş Savaşı ile devam eden mücadelemiz zaferle taçlanmış olsa da bugün de istiklal ayrıca istikbal yolunda birlik ayrıca beraberliğimize yönelik tehditlere karşı mücadelemiz sürmektedir.

Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” ilkesi etrafında bütünleşen milletimiz, inşallah, bugün yaşadığımız tehditleri de bertaraf edecektir.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı dünya var oldukça Türk milleti; varlığından, birliğinden ayrıca tam bağımsızlığından asla taviz vermeden, hiçbir engel tanımadan, ulusça anlamını, önemini, o dönemi yaşayarak ayrıca hissederek büyük onur, gurur, mutluluk, saygı ayrıca sevgi, coşku ile kutlayacaktır.

Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ayrıca silah arkadaşlarına, bütün şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Kahraman ordumuzun ayrıca aziz milletimizin Zafer Bayramı kutlu olsun!”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet