tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Başkan Büyükakın: Bize ilham olmaya devam edin

Başiskele’de STK temsilcileriyle buluşan Başkan Büyükakın, “Ortak akıl ayrıca katılımcı anlayış ile bizlere ilham veren tüm STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Bizlere ilham olmaya devam edin” dedi.

Başkan Büyükakın: Bize ilham olmaya devam edin
17.01.2023 00:34
0
A+
A-

Başiskele’de STK temsilcileriyle buluşan Başkan Büyükakın, “Ortak akıl ayrıca katılımcı anlayış ile bizlere ilham veren tüm STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Bizlere ilham olmaya devam edin” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, ilçe ilçe gerçekleştirdiği Sivil Toplum Kuruluşları buluşmalarına Başiskele devam etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ayrıca Yardımcılarının yanı sıra Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Koral’ın da katıldığı bir toplantıda konuşma yapan Başkan Büyükakın, “Göreayrıca geldiğimizde “STK’larımızın yönetime katılımını sağlayacağız, demiştik. Bu anlayışla başlattığımız STK buluşmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Toplantılarımıza yoğun ilgi gösteren, ortak akıl ayrıca katılımcı anlayış ile bizlere ilham veren tüm STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Bizlere ilham olmaya devam edin. Tek isteğimiz sizden budur” dedi.

“2023’TE DE HIZ KESMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

YEDEP projesiyle STK’lara proje üzerine yeni bir anlayışla çalışmalarına olanak sağlandığı için teşekkür eden Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine Başkan Büyükakın, “Kocaeli olarak hep birlikte çalışarak, üreterek ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehirlerin sosyal yapısına, gençliğine, kültürüne, sanatına ayrıca birçok başlıkta ki yaşama katkı sunmak hepimizin görevidir. Bu nedenle biz 2023’te de hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yıl da durmak yok diyoruz. Arı gibi çalışmak zorundayız. Ekiplerimizle birlikte arı gibi de çalışıyoruz. Her ilçemizi her karışını geliştirmek ayrıca güzelleştirmek bizim görevimiz” ifadelerini sarf etti.

“ALLAH RAZI OLSUN DEMESİ İÇİN”

“Bu yılın ilk çalışma gününde, çalışma arkadaşlarımla bir araya gelerek 2023 yılı için beklentilerimi paylaşmıştım” diyerek Başkan Büyükakın, konuşmasını şu şekilde tamamladı:  “Milletimizin “Allah razı olsun” demesi için çalışmalarımızı daha da artırarak devam ettireceğiz. Sizlerin huzurundan bir kez daha gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm ekip arkadaşlarımı selamlıyor; kazasız belasız, sağlıklı ayrıca huzurlu bir çalışma yılı olmasını temenni ediyorum. Şunun da altını çizmek istiyorum. STK’larımızla birlikte Türkiye Yüzyılı’na şehrimizin tüm renkleri ayrıca zenginlikleri ile el ele omuz omuza katkılar sunacağız. Buna yürekten inanıyorum.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu