tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Başkan Aydın eşiyle birlikte pazar alışverişi yaptı

Esnaf ayrıca vatandaşı sık sık ziyaret eden AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, eşi Günden Aydın ile Seferihisar Cuma pazarında, pazar …

Başkan Aydın eşiyle birlikte pazar alışverişi yaptı
19.08.2022 11:21
0
A+
A-

Esnaf ayrıca vatandaşı sık sık ziyaret eden AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, eşi Günden Aydın ile Seferihisar Cuma pazarında, pazar alışverişi yaptı. Tezgâhları gezen Başkan Aydın, esnafla sohbet etti.

Sık sık hemşehri ziyaretleri gerçekleştiren, Seferihisar’da köy ayrıca mahalleleri ziyaret eden Başkan Aydın eşiyle birlikte pazar esnafını ziyaret etti. Esnafın istek ayrıca sorunlarını dinleyen, vatandaşla sohbet eden Başkan Aydın ayrıca eşi Günden Aydın, esnaftan alışveriş yaptı. Semt pazarlarının toplum için öneminden bahseden Başkan Aydın, “Semt pazarları gıda tedarik zincirinde tarihin en eski zamanlarından beri çok önemli bir yere sahip. Pazarlar vatandaşın en taze ayrıca en güzel sebze meyveye en uygun fiyatlara ulaşması noktasında çok değerli. İlçemizin ekonomisinde önemli yere sahip olan pazar esnafımızın sorun ayrıca istekleri bizim için önemli” diye konuştu. Pazar tezgahlarından alışveriş yaparken esnafla şakalaşan Başkan Aydın, “İyi sebze meyveden anlarım” diyerek ürünleri kendi seçti.

Alışverişlerini her vakit semt pazarından yapmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Günden Aydın, “Semt pazarlarının bir ruhu var. Birbirinden güzel çeşit çeşit sebze ayrıca meyveleri de bu samimiyeti de zincir mağazalarda bir arada bulamazsınız. Biz alışverişimizi mümkün mertebe her hafta semt pazarından yapıyoruz. Alışveriş yaptığımız tezgahlarla dost olduk. Bir hafta gidemesek ertesi hafta merak eder sorarlar sağ olsunlar. İşte bu sıcaklık pazarın güzelliği” diye konuştu.

Pazar esnafının ayrıca vatandaşın yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın, “Seferihisar’da büyümüş, çocukluğunu burada geçirmiş, burada hayatını kurmuş biri olarak en büyük arzum Seferihisar’a hizmet üretmek. Hemşehrilerimizin sevgisine ayrıca teveccühüne layık olmak, hak ettiği hizmetleri alan bir Seferihisar’da yaşamak için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu