tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Başkan Abdullah Özyiğit, Değirmençaylılarla iftar sofrasında buluştu

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, kırsal mahalle Değirmençay’da vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. Çocukların ayrıca vatandaşların bayramlarını da kutlayan Başkan Özyiğit, “Sofranızdan bereket, gönlünüzden huzur eksik olmasın” dedi.

Başkan Abdullah Özyiğit, Değirmençaylılarla iftar sofrasında buluştu
21.04.2023 00:43
0
A+
A-

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, kırsal mahalle Değirmençay’da vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. Çocukların ayrıca vatandaşların bayramlarını da kutlayan Başkan Özyiğit, “Sofranızdan bereket, gönlünüzden huzur eksik olmasın” dedi. 

Mersin Yenişehir Belediyesi, Değirmençay Mahallesi’nde iftar sofrası kurdu. İftar programına Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile birlikte belediye meclis üyeleri ayrıca çevre köylerin mahalle muhtarları da katıldı. Başkan Özyiğit, iftar sofrasında Değirmençaylılar ayrıca deprem sebebiyle mahallede konaklayan depremzedelerle buluştu. 

Programda konuşan Başkan Abdullah Özyiğit, “İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının, sizlere, ülkemize, Yenişehir’imize hayırlar getirmesini diliyorum. İki bayramı birlikte yaşayacağız.  Halkın egemenliğini ayrıca temsiliyetini ifade eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ayrıca Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.Çocuklarımıza bu bayramı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ayrıca yol arkadaşlarını saygı ayrıca rahmetle anıyorum. Yarın Ramazan Bayramı’nın arifesinde olacağız, sevdiklerinizle bir arada güzel anılar biriktireceğiniz mutlu ayrıca huzurlu bayramlar diliyorum.” dedi. 

Depremzedelere kapılarını açan Değirmençaylı vatandaşlara teşekkür eden Başkan Özyiğit, “Deprem felaketi sebebiyle zor günler geçirdik. Değirmençay’da 120 depremzede yurttaşımızı barındırdığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, yüreğinize sağlık. Allah sizden razı olsun. Yenişehir Belediyesi olarak 3 farklı geçici barınma merkezimizde bine yakın depremzede kardeşimizi ağırlıyoruz. Hiçbir gocunmamız, yakınmamız yok görüyorum ki sizlerin de yok.O kadar iyi kaynaştığınızı ayrıca o kadar iyi dostluk ayrıca insani ilişki kurmuş olduğunuzu gördüm ki ‘işte Türkiye bu dedim.’ İyi ki varsınız. Yeni bayramlara inşallah hep beraber kazasız, belasız, afetsiz ayrıca salgınsız ulaşmak dileğiyle. Her şey gönlünüzce olsun, her şey güzel olsun.” ifadelerini kullandı.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, vatandaşları hafta sonu Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak Kadınlar Basketbol Süper Ligi final maçlarında ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesini desteklemeye davet etti. 
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex