tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4274
EURO
34,4660
ALTIN
2.487,54
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Bakan Kasapoğlu, İzmir İş Dünyası ve STK Buluşmasına katıldı

Gençlik ayrıca Spor Bakanı ayrıca AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Müstakil Sanayici ayrıca İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) ev sahipliğinde gerçekleşen “İzmir İş Dünyası ayrıca STK Buluşması” programında iş adamları ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu, İzmir İş Dünyası ve STK Buluşmasına katıldı
14.05.2023 00:02
0
A+
A-

Gençlik ayrıca Spor Bakanı ayrıca AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Müstakil Sanayici ayrıca İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) ev sahipliğinde gerçekleşen “İzmir İş Dünyası ayrıca STK Buluşması” programında iş adamları ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Toplantıya ve AK Parti İzmir milletvekili Necip Nasır ayrıca AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ile çok sayıda İzmir İş Dünyası ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ayrıca STK Yöneticileri katılım gösterdi.

 

MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur, açılış konuşmasında; “MÜSİAD’ın 13 bini aşkın üyesi ayrıca 165’ten fazla irtibat noktası ile devasa bir uluslararası kurum haline geldi. ‘Yüksek ahlâk’ ayrıca ‘yüksek teknoloji’ prensipleriyle kurulan MÜSİAD; müstakil, ideallerinden asla vazgeçmeyen, memleketine ayrıca davasına tutkulu; aşk ile çalışan iş insanlarının bir araya geldiği; köklü bir medeniyet hareketi,  güçlü bir iş birliği ayrıca sermaye platformudur.

 

Bizler, İzmir İş Dünyası temsilcileri olarak; milletimiz, ülkemiz ayrıca ideallerimiz için çalışıyoruz. İstikrara, kalkınmaya, üretime, girişimciliğe ayrıca inovasyona çok önem veriyoruz.

 

Ekonomimiz ‘Türkiye Yüzyılı’nda orta gelir tuzağını kırarak, gelişmiş ekonomiler seviyesine yükselecektir. Bu hedefe; istikrarı sağlamlaştırarak, katma değer seviyesi yüksek ürünler üreterek, yerli ayrıca milli teknolojiler geliştirerek, ihracat olanaklarını genişleterek ayrıca nitelikli istihdamı arttırarak ulaşacağız.

 

“Mega Projeler Hayata Geçiyor”

 

Ve mega projelerle girilen Türkiye Yüzyılı’nda artık kendi savaş uçağını, savaş gemisini, ayrıca tankını imal eden, rüzgârdan, güneşten elektrik üreten, kendi elektrikli otomobilini, kendi uydusunu ayrıca nükleer enerjisini üreten bir Türkiye var. Türkiye güçlü bir jeopolitik oyuncu olduğu kadar uydu teknolojilerine ayrıca uzay araştırmalarına yaptığı yatırımlarla gelecekte öngörülen Astropolitik çağda da aktör olarak öne çıkacaktır. 

 

 “Yerli ayrıca Milli Siyaset Çizgisi”

 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise konuşmasında şunları söyledi: “30 yıldır MÜSİAD bünyesinde çalışmış bir kardeşiniz olarak MÜSİAD’ın emin ellerde olduğunu görmek çok mutlu edici. Türkiye’den son 100 yıl içerisinde iki siyasi çizgi olmuştur. Bunlardan bir tanesi merhum Adnan Menderes ile başlayan, sonrasında ise Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu yerli ayrıca milli bir siyaset çizgisi. Bunun karşısında ise vesayetçi çizgi var. Siz ne yaparsanız yapın bu ülke için hayırlı bir iş yapıyorsanız karşı çıkan, dış güçlerden destek alan vesayetçi çizgi bu. Bu ülke 5 tane darbe girişimi yaşadı. Gelinen noktada hep kavgayla muhatap olduk. 2001 krizinden sonra gelen AK Parti iktidarının ülkemize getirdiği refah ortada. 21 yılda çok ilerleme kaydettik. Bugün her işi hakkıyla yapan bir iktidar, beraberinde her birine itiraz eden bir muhalefet var. Herkesin ne kadar çok çalıştığını biliyorum. Bu davamızın devamı için her birinizden eminim. Her bir kardeşimin Türkiye yüzyılının daha iyi anlatılabilmesi için çalışacağını biliyorum” dedi.

 

“14 Mayıs Türkiye’nin Tam Bağımsızlığına Giden Yol Olacak”

 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, vekilliğini çok değerli arkadaşlarına telsime edeceğini vurgulayarak, “Bu ülke üzerinde gerçekleştirilmeye çalışılan emellerin hepimiz farındayız. 2002’de başlayan erdemler hareketinin kutlu yürüyüşü, Türkiye’nin bağımsızlık serüvenin başlangıcıydı. Ama 14 Mayıs, Türkiye’nin tam bağımsızlığının kırılacağı gündür” ifadelerini kullandı.

 

“Her birimize büyük görevler düşüyor”

 

Bakan Kasapoğlu, toplantıdaki konuşmasında, seçime çok az süre kaldığını belirterek, Türkiye’nin yeni yüzyıl vizyonunun başında olduğunu ifade etti. Türkiye’nin 2002 ayrıca 2023 arasında ekonomik ayrıca siyasal anlamdaki gelişmesini iş dünyasının çok iyi bildiğini kaydeden Kasapoğlu, “İş dünyasının 2002 öncesi nasıl ayrımcılığa tabi tutulduğunu unutmadık. Bunu yeni nesillerin de bilmesi lazım.” dedi.

2002 öncesinde başarılı insanların, inançları sebebiyle devre dışı bırakıldığını ifade eden Kasapoğlu, AK Parti iktidarının Türkiye’yi siyasi ayrıca ekonomik anlamda ilmek ilmek işlediğini anlattı.

Bakan Kasapoğlu, Türkiye’de yerliliği, istihdamı, sosyal dönüşümü ayrıca fırsat eşitliği anlayışını geliştirdiklerini, her vatandaşı her imkana erişme noktasında gayret gösterdiklerini, bu süreçte kapatma davaları, hain kumpaslar ayrıca darbe teşebbüsleriyle karşılaştıklarını belirtti.

Türkiye’de gençlerin aynı acıları yaşamaması için herkese büyük görevler düştüğünü ifade eden Kasapoğlu, “Elbette giremediğimiz gönüller, ulaşamadığımız gönüller var. Sizler ciddi etki alanına sahipsiniz. Gerek sivil toplum yöneticileri gerek iş insanları olarak etki alanında olduğunuz kişilerle süreci yürütecek ayrıca bu kutsal yola en ciddi katkıyı verecek güce sahipsiniz.” diye konuştu.

Toplantının sonunda katılımından dolayı Gençlik ayrıca Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür eden MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur, hediye takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet