tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bahçeşehir Koleji Çankaya Kampüsü Açıldı

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlangıcıyla birlikteAnkara Çankaya Kampüsü’nü de …

Bahçeşehir Koleji Çankaya Kampüsü Açıldı
13.09.2022 11:06
0
A+
A-

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlangıcıyla birlikteAnkara Çankaya Kampüsü’nü de öğrencilerle buluşturdu.

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından Bahçeşehir Koleji’nin Ankara’daki yeni kampüsü Çankaya, 12 Eylül pazartesi günü hizmete açıldı. Anasınıfı, ilkokul ayrıca ortaokul kademelerinde eğitim verecek olan Çankaya Kampüsü’nün açılış törenine Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, Genel Müdür Yardımcıları Hale Güneş ayrıca Dr. Özge Aslan, Çankaya Kampüs Müdürü Ajda Negiz Demirağ ile öğrenciler ayrıca velileri katıldı. Bahçeşehir Kolejinin, Ankara 50. Yıl, Çayyolu, İncek ayrıca Dr. Burhan Kara kampüslerinin ardından bu yıl Çankaya ayrıca Yaşamkent kampüslerinin de hizmete girmesiyle birlikte Ankara’daki toplam kampüs sayısı 6’ya ulaşmış oldu.

8’i anaokulu olmak üzere 40 derslik ayrıca 994 öğrenci kontenjanına sahip Bahçeşehir Koleji Çankaya Kampüsü’nde 2 kodlama ayrıca 1 STEM laboratuvarı, fen laboratuvarı, 2 Bahçeşehir Sportif Koordinasyon, 2 görsel sanatlar, 3 müzik, 1 satranç ayrıca 1 drama/dans atölyesi bulunuyor. Kampüs içinde kapalı spor salonu, açık spor alanı, biri anaokulu öğrencileri için olmak üzere 2 yemekhane ayrıca 420 kişilik bir konferans salonu da yer alıyor.

Eğitimde durmak olmaz!

Açılışta konuşan Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, “Ankara’daki 6. Kampüsümüzü açıyor, aynı zamanda da yeni bir eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Yani iki büyük, iki güzel heyecanı birlikte yaşıyoruz. 29 yıl önce Enver Yücel hocamızın liderliğinde yola çıktığımızda hedefimiz sadece eğitim vermek değil Türkiye’nin eğitimine yön vermekti. Kaliteli, nitelikli eğitimi Türkiye’nin her noktasında her öğrenci ile buluşturma heyecanı ile yola çıktık. Ne mutlu ki bugün Türkiye’de 153 noktada Çankaya kampüsümüz dahil olmak üzere öğrencilerimiz ile buluşuyoruz. Onları nitelikli eğitim ile buluştururken yalnızca akademik bilgilendirme ayrıca becerilerle değil; sanatla, sporla, yaratıcılıkla, sorgulama, düşünme ayrıca üretme becerileri ile donatıyoruz. Eminim Çankaya’da ilk eğitim-öğretim hayatına adım atan öğrencilerimizle, 8’inci sınıfa başlayıp artık lise sıralarına hazırlanan öğrencilerimizle bunu hep birlikte başaracağız. Çok büyük başarılara Bahçeşehirli olma gururuyla ulaşacağız” dedi.

Törende konuşan Okul Müdürü Ajda Negiz Demirağ ise “Bahçeşehir Koleji eğitimde çığır açmayı kendisine amaç edinen bir yaklaşımla, çağın ihtiyaçlarına uygun bir eğitim politikasıyla her geçen gün güçlenerek büyümeye devam ediyor. Bu uzun yolculukta amacımız, öğrencilerimizin gereksiz bilgilendirme yığını içerisinde boğulmalarını engelleyerek, düşünmeyi ayrıca sorgulamayı merkeze alan bir eğitim programı ile analitik düşünen ayrıca sorgulayan bireyler yetiştirmek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu