tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,8379
ALTIN
2.507,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Bağcılar’da kültür sanat sezonu coşkulu bir törenle açıldı

Bağcılar Belediyesi 2022-2023 Kültür Sanat sezonu, siyasetten iş dünyasına ayrıca edebiyata kadar birçok tanınmış isimin katıldığı coşkulu bir …

Bağcılar’da kültür sanat sezonu coşkulu bir törenle açıldı
24.09.2022 13:36
0
A+
A-

Bağcılar Belediyesi 2022-2023 Kültür Sanat sezonu, siyasetten iş dünyasına ayrıca edebiyata kadar birçok tanınmış isimin katıldığı coşkulu bir törenle açıldı. Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Kültür ayrıca Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, “Belediyelerimizin kültür ayrıca sanat alanında yapacağı her şey aslında geleceğimize yapılmış bir yatırımdır” dedi.

Bağcılar Belediyesi, bir otelde düzenlediği programla 2022-2023 Kültür Sanat sezonuna merhaba dedi. Yoğun ilgi gören törene; siyasetçisinden edebiyatçısına müzisyeninden tiyatro oyuncusuna kadar çok sayıda kişi iştirak etti. Belediyecilikte kültür sanat faaliyetlerine bakılmadan hizmet etmenin imkanı kalmadığını belirten Kültür ayrıca Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, “Gençler, ne yaparım? Nasıl yaparım da gelecekle ilgili kendim başarılı olurum? sorusunu soruyor. Onlara hayatı kolay kılacak olan da kültür sanat faaliyetleri. Biz şehirlerin alt yapılarını iyi bir yere getirdikten sonra bizi biz yapan değerleri, kültürümüzü, sanatçılar ayrıca sanatçı adaylarıyla yemede, içmede, mimaride veya modada hayatımıza dokunan bütün alanlarda yetiştirmek ayrıca yenilikçi projeleriyle geleceğimizi onların üzerinden inşa etmek zorundayız. O halde topluma liderlik eden belediyelerimizin şehircilik faaliyetlerinin yanı sıra kültür ayrıca sanat alanında yapacağı her şey aslında geleceğimize yapılmış bir yatırımdır. Bu anlamda belediye başkanımın şahsında bu işe emek veren tüm belediye başkanlarımızın yerel yönetim liderlerini alkışlıyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Hep birlikte paylaşarak çoğalmak istiyoruz

Toplumların gelişmişlik düzeyinin ürettikleri eserler ayrıca bu eserlerin estetik değerleriyle ölçüldüğünü söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise “Kültür sermayesini ne denli zengin tutarsak, üreteceğimiz her işin, her uğraşın, o denli estetik kazanacağının bilincindeyiz. Ne kadar bilirsek, o kadar üretebileceğimizin farkındayız. Bu yolda bizimle olmasını istediğimiz, bize destek vermesini beklediğimiz herkesi, her kuruluşu yanımızda görmek istiyoruz. Hep birlikte paylaşarak çoğalmak istiyoruz. Biz bu süreçte belediye olarak elimizden geleni yapıyor olacağız. Bir belediye başkanı olarak, Siz değerli katılımcıların her türlü fikrine, önerisine açık olduğumu belirtmek isterim. Heyecanla bu dönemi birlikte yaşamayı hayal ediyor, her gelen etkinliği iple çekiyoruz” diye konuştu. Özdemir, konuşmasının sonunda önümüzdeki sezonda gençlere öncelik verilen projeleri anlattı.

Müzik dinletisi ayrıca film gösterimi yapıldı

Renkli görüntülere sahne olacak gecede; yönetmenliğini Çağrı Beşli, müziklerini ise Ali Tolga Demirtaş’ın yaptığı “Sizinle Güzel” isimli film gösterimi, santur sanatçısı Sedat Anar’ın müzik dinletisi ayrıca kum sanatı gösterisi sergilendi.

Programa ünlü isimler katıldı

Görkemli açılış etkinliğine; AK Parti eski milletvekili ayrıca Bağcılar Kurucu Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, Gazeteci – Yazar Yusuf Kaplan’ın yanında tiyatro oyuncusu Yalçın Özden, müzisyen Resul Aydemir’in de aralarında olduğu ünlü isimler katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet