tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3130
EURO
35,0793
ALTIN
2.309,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Ayşe Kulin “Doğdum. Kızdım” ile Urla’da Okurlarıyla Buluştu

D&R Edebiyat Sohbetleri konuğu; Ayşe Kulin oldu. Kültür, sanat ayrıca eğlence dünyasına yeni pencereler açan D&R, yazdığı romanlar ile çok …

Ayşe Kulin “Doğdum. Kızdım” ile Urla’da Okurlarıyla Buluştu
21.08.2022 10:21
0
A+
A-

D&R Edebiyat Sohbetleri konuğu; Ayşe Kulin oldu.

Kültür, sanat ayrıca eğlence dünyasına yeni pencereler açan D&R, yazdığı romanlar ile çok satanlar listesinden inmeyen usta edebiyatçı Ayşe Kulin’i Bamboo AVM Urla D&R’da kitapseverler ile buluşturdu. Ayşe Kulin, “Doğdum. Kızdım” isimli son kitabının imza gününde okurlarıyla buluşarak kitabını imzaladı. İmza günü sonrası Çakır Bağcılık’da düzenlenen Edebiyat Sohbetleri’ne Pınar Sabancı, Kaan Sekban ayrıca Can Ortabaş gibi isimler katıldı.

Tarihin halen soluyan kalıntılarının eşlik ettiği Urla’da kültür sanatı doyasıya yaşatan D&R, birbirinden ünlü isimleri imza günlerinde ağırlamaya devam ediyor. Yazdığı biyografik eserler ayrıca romanları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ayşe Kulin, yeni kitabı “Doğdum. Kızdım” için D&R Bamboo AVM Urla’de gerçekleşen imza gününde okurları ile bir araya geldi.

İmza gününün ardından Çakır Bağcılık’da D&R ev sahipliğinde düzenlenen Edebiyat Sohbetleri buluşmasında, Ayşe Kulin yeni kitabı “Doğdum. Kızdım”’ kitabını yazma sürecindeki deneyimlerini paylaştı.

“Ömrümü eserlerime adadım”

Ayşe Kulin, Çakır Bağcılık’da D&R ev sahipliğinde düzenlenen davette; “Her insan kendi öz yeteneği ile doğuyor. Bence şans, kişinin kendi istediği şeyleri elde etme durumudur. Yani yetenek ayrıca yeteri kadar istek yoksa şans işe yaramaz. Ben kendi yeteneğimin keşfedilmesi için çok mücadele ettim. Doğru anı bekledim. Neyse ki boşuna beklememişim. Yazdıklarım okunduğunda, insanlar kitaplarımda kendilerinden bir parça bulduğunda ayrıca yıllar geçse de okunmaya devam ediyorsa bu bir yazar olarak sevinç kaynağı.” sözlerini söyledi.

“Hayalim gerçekleşti”

“Hayatım boyunca yazar olmayı hayal ettim. Bu hayalim gerçekleşti. Ekmek paramı, bana en çok keyif veren işten çıkarabilmem ise, beklentilerimin dışındaydı. Yazar olmaya çalıştığım yıllarda, yazarlık para kazandırmaz, meslek olarak görülmezdi. Dördüncü kitabım Aylin’den beri, başka hiçbir işte çalışmadan, hayatımı kitaplarımla döndürebiliyorum. Bunun için şükrediyorum.”

Kitap hakkında

Adı: Aylin, Sevdalinka, Köprü, Nefes Nefese gibi romanlarıyla milyonlarca okur tarafınca çok sevilen Ayşe Kulin, öyküleriyle açıkhava’da! Kulin, kadına şiddete, yoksulluğa, sınıf farklarına, kapalı topluma edebiyatın olanaklarıyla bakmaya çağırıyor. Ayşe Kulin’in iyi bilinen yalın, sinematografik tarzıyla dokunmuş bu metinler, bir yazarın kendi ülkesine sorumlu bakışının ürünleri.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu