tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4989
EURO
34,5902
ALTIN
2.471,87
BIST
9.571,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

AYEDAŞ mecburi planlı kesinti sürelerini ‘’İSG’’, ‘’Tüketici’’ ve ‘’Yatırım’’ üçgeninde dengeliyor

İstanbul Anadolu Yakası’nda 5,5 buçuk milyonluk nüfusa kaliteli ayrıca kesintisiz enerji sağlamak için yatırım ayrıca bakım çalışmalarını tüm …

AYEDAŞ mecburi planlı kesinti sürelerini ‘’İSG’’, ‘’Tüketici’’ ve ‘’Yatırım’’ üçgeninde dengeliyor
06.10.2022 11:06
0
A+
A-

İstanbul Anadolu Yakası’nda 5,5 buçuk milyonluk nüfusa kaliteli ayrıca kesintisiz enerji sağlamak için yatırım ayrıca bakım çalışmalarını tüm hızıyla yoğun bir şekilde sürdüren AYEDAŞ, bu çalışmaların yapılması için zorunlu olan planlı kesintileri ise tüketicilerin mağduriyet yaşamaması adına 48 saat öncesinden duyuruyor.

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) yatırım ayrıca bakımlarını hayata geçirirken uyguladığı zorunlu planlı kesintilerin zamanlamasını ayrıca toplam süresini tüketicilerin en az etkileneceği şekilde optimize ediyor ayrıca tüm planlı kesintileri AYEDAŞ internet sitesi ayrıca AYEDAŞ 186 Mobil Uygulaması üzerinden 48 saat önceden duyuruyor.

AYEDAŞ, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda 34 bin kilometreye yakın hat uzunluğu ayrıca 8 bini aşkın trafo ile diğer unsurlardan oluşan dağıtım şebekesiyle 5,5 milyon elektrik tüketicisine hizmet sağlıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de artan nüfus ayrıca kişi başına düşen ortalama tüketimdeki artışla yükselen elektrik talebini, hem bugün hem de geleceğin dünyasında sorunsuz karşılamayı hedefleyen AYEDAŞ, bu amaçla yoğun yatırım ayrıca bakım çalışmaları yürütüyor.

AYEDAŞ çok tehlikeli olarak sınıflandırılan bu faaliyetlerini sürdürürken; saha çalışanlarının can güvenliği için hayati önem taşıyan planlı kesintilerde, kesinti süresini azami İş Sağlığı ayrıca Güvenliği (İSG) hassasiyetiyle belirliyor.

Öte yandan şirket, güvenlikten sağlığa, iletişimden iklimlendirmeye, önemi her geçen gün artan elektrik arzındaki kesintinin ayrıca tüketici mağduriyetinin asgari düzeyde tutulması için çaba sarf ediyor.

Elektrik kullanıcıları, tüketim noktalarının ya da kontrol etmek istedikleri konumu harita üzerinde işaretleyerek veya adres girerek kesintileri sorgulayabilirken, ve anlık arızaları da takip edebiliyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet