tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3610
EURO
34,9649
ALTIN
2.325,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Aydın Büyükşehir Belediyesinin Sağlık Ekipleri Vatandaşlara Derman Oluyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların birçok ihtiyacına çözüm üreten Aydın Büyükşehir Belediyesi, evde bakım ayrıca sağlık hizmetleri …

Aydın Büyükşehir Belediyesinin Sağlık Ekipleri Vatandaşlara Derman Oluyor
09.09.2022 16:36
0
A+
A-

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların birçok ihtiyacına çözüm üreten Aydın Büyükşehir Belediyesi, evde bakım ayrıca sağlık hizmetleri özelinde da geniş bir kadroyla çalışmalarını sürdürüyor.

Her hastaya özel ilgi

Kentin dört bir yanında vatandaşlara sağlık hizmeti sağlayan Büyükşehir ekipleri, tedavi süreci başlayan vatandaşlara evde sağlık hizmeti sağlarken, vatandaşlardan gelen hasta nakil taleplerine de ambulans araçlarıyla cevap veriyor.

Birçok ihtiyaç karşılanıyor

Yapılan tespitler sonunda tedavi süreci başlayan vatandaşlara; tedavi, bakım, takip, sevk, yara bakımı, sonda bakımı ayrıca temizliği, trakcostomi bakım ayrıca temizliği, enjeksiyon, tansiyon takibi, şeker takibi, ilaç dağıtımı gibi birçok konuda destek sağlanıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri evde sağlık hizmetleri ile birlikte filosundaki ambulans ayrıca cenaze araçlarıyla da vatandaşların ihtiyaçları karşılıyor.

Başkan Çerçioğlu: Vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız

Vatandaşların dertlerine derman olmak için çalıştıklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet çeşitliliğimizi daima büyüttük. Evde bakım ayrıca sağlık hizmetleri de bunların en önemlilerinden biridir. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanında oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu