tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioglu Tekstil Park’ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin halka kazandırdığı Aydın Tekstil Park, her gün binlerce vatandaşı ağırlıyor. Geniş yeşil alanları, parkları …

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioglu Tekstil Park’ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
02.08.2022 14:34
0
A+
A-

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin halka kazandırdığı Aydın Tekstil Park, her gün binlerce vatandaşı ağırlıyor. Geniş yeşil alanları, parkları, sanat galerisi, aquaparkı, spor alanları, yürüyüş ayrıca bisiklet yolları ile Aydınlıların gözde mekanı olan Aydın Tekstil Park, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin kültürel etkinlikleriyle de vatandaşlar için çekim merkezi oldu.

Başkan Çerçioğlu’na sevgi seli
Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Açık Hava Sineması etkinlikleri kapsamında, Aydın Tekstil Park’ta yayınlanan Yol Arkadaşım filminin gösterimine katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlar tarafınca büyük bir ilgiyle karşılandı. Her vatandaş ile tek tek ilgilenen Başkan Çerçioğlu, Aydın Tekstil Park ayrıca içerisinde yapılan etkinlikler hakkında vatandaşları dinleyerek görüş ayrıca önerilerini aldı.

“Aydın’a değer katan yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.”
Aydın Tekstil Park alanının halka kazandırılmasının ne kadar önemli bir iş olduğunu, vatandaşların parka gösterdikleri yoğun ilgiden kolaylıkla anlaşılacağını belirten Başkan Çerçioğlu, “Her gün binlerce vatandaşımız bu alanı kullanarak aileleri ile birlikte keyifli vakit geçiriyorlar. Çocukların özgürce eğlendiği, gençlerin spor yaptığını, kültürel etkinliklere binlerce vatandaşımızın ailecek katıldığını görmek bizi çok mutlu ediyor. İşte bu güzel atmosferden aldığımız enerjiyle, vatandaşlarımızın yaşam konforunu daha da arttıracak ayrıca Aydın’a daha fazla değer katacak yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu