tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5869
EURO
34,8379
ALTIN
2.507,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

AXA Sigorta “Ev İçi Şiddete Karşı Şirketler Ağı”nda

İş Dünyası Ev İçi Şiddete Karşı (Business Against Domestic Violence- BADV) projesinin 10. yılında, proje katılımcısı 100’e yakın şirketin deneyim ayrıca bilgilendirme paylaşımını artırmak ayrıca projenin güçlenmesini sağlamak için kurulan ayrıca geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan “Ev İçi Şiddete Karşı Şirketler Ağı”nda AXA Sigorta da yer aldı.

AXA Sigorta “Ev İçi Şiddete Karşı Şirketler Ağı”nda
23.12.2022 00:08
0
A+
A-

İş Dünyası Ev İçi Şiddete Karşı (Business Against Domestic Violence- BADV) projesinin 10. yılında, proje katılımcısı 100’e yakın şirketin deneyim ayrıca bilgilendirme paylaşımını artırmak ayrıca projenin güçlenmesini sağlamak için kurulan ayrıca geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan “Ev İçi Şiddete Karşı Şirketler Ağı”nda AXA Sigorta da yer aldı.

Kadınların toplumsal yaşama katılımını desteklemek, toplumsal cinsiyet eşitsizliğiyle mücadele etmek ayrıca kadınlara yönelik şiddetin önüne geçmek için çalışan AXA Sigorta, 8 Kasım Salı günü İstanbul’da kamu, özel sektör, sivil toplum ayrıca uluslararası organizasyon temsilcileriyle lansmanı gerçekleştirilen “Ev İçi Şiddete Karşı Şirketler Ağı”na katıldı. Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) ayrıca Sabancı Vakfı’nın desteği, TÜSİAD iş birliği ayrıca Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu’nun uygulayıcı ortaklığında 10 yıldır yürütülen İş Dünyası Ev İçi Şiddete Karşı (BADV) projesine dahil olan yaklaşık 100 şirketin katılımıyla oluşturulan Ev İçi Şiddete Karşı Şirketler Ağı, tüm şirketlerin kadına yönelik şiddetle etkin bir biçimde mücadele etmesi ayrıca toplumsal cinsiyet eşitliği için çalışmasını hedefliyor.

2020 tarihinde Birleşmiş Milletler Kadının Güçlenmesi Prensiplerini imzalayan AXA Sigorta, şirket içinde ayrıca haricinde kadınların hayatına değer katacak çalışmalar gerçekleştiriyor. Çalışanlarının 52’sini kadınların oluşturduğu AXA Sigorta, kadınların çalışma hayatında daha çok yer alması için kadın acentelerinin sayısını artıracak çalışmalar yapıyor, kadın girişimcileri Kadın Girişimci Sigortası ürünüyle destekliyor. 2021 tarihinde Aile İçi Şiddetle Mücadele Politikasını yayınlayarak oryantasyon süreçlerine de dahil eden AXA Sigorta, aynı yıl kadın çalışanlarının şiddete maruz kalmaları durumunda başvurabilecekleri bir yardım ayrıca danışma hattını da hayata geçirdi.

AXA Sigorta İnsan Kaynakları Direktörü ayrıca İcra Kurulu Üyesi Zeynep Ergenç, şunları söyledi: “AXA Sigorta olarak benimsediğimiz ayrıca organizasyonumuz haricinde da yaygınlaştırmaya çalıştığımız değerler arasında toplumsal cinsiyet eşitliği çok önemli bir yere sahip. Bu kapsamda, fiziksel, duygusal, ekonomik gibi farklı çeşitleri olan kadına yönelik şiddetle mücadele de toplumsal cinsiyet eşitliği çalışmalarımızın ayrılmaz bir parçası. 2021 tarihinde yayınladığımız Aile İçi Şiddetle Mücadele Politikamızla şirket olarak bu konudaki bakış açımızı daha da somutlaştırdık. Ev İçi Şiddete Karşı Şirketler Ağı’na dahil olarak diğer kurumlarla birlikte etki alanı daha geniş çalışmalara imza atmayı umuyoruz. Aynı zamanda bu ağa başka şirketlerin de dahil olmasını sağlamak için çalışmalarımızı ortaklaşa devam ettireceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet