tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Avukat Yasin Girgin! Ankara Anlaşmalı Boşanma Avukatı

Avukat Yasin Girgin! Ankara Anlaşmalı Boşanma Avukatı
28.08.2022 02:00
0
A+
A-

Bir boşanma kararı aldığınızda hukuki süreçler uzun ve zorludur. Bu anlamda iyi bir danışmanlık ve boşanma avukatı bulmak konusunda kafanızda soru işaretleri olabilir, bu haberimizde sizlere anlaşmalı boşanma avukatı olan Yasin Girgin hakkında bazı bilgiler vereceğiz.

Avukat Yasin Girgin Kimdir?

Ankara miras avukatı anlamında büyük başarılara sahip Girgin sadece miras özelinde avukatlık yapmaz, bir diğer başarılı olduğu alan da anlaşmalı boşanma işlemleridir. Keza bu konuda oldukça fazla referansa sahip, özellikle Ankara boşanma avukatı arayanlar için Yasin Girgin ilk görüşmeniz gereken avukatlardandır.

Girgin biyografisinden kısaca bahsedecek olursak 1977 yılında Ankara kentinde doğmuştur ve 1999 yılında Ankara Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Bu süreçten sonra 2 yıl boyunca Özel Hukuk Master ile akademik hayatına devam etmiştir. Buna ek olarak 2004-2005 yılları arasında Hakimlik yapmıştır.

Ayrıca Ankara boşanma avukatı Yasin Girgin Hürriyet, Superhaber ve kendi kurumsal sitesi aracılığıyla çeşitli köşe yazıları yayınlamaktadır. Bütün bunlara ek olarak başarılarla dolu kariyerinde adalet ve hukuk temalı 4 adet kitap çıkarmıştır. Girgin’in başarılı kariyeri anlatmakla bitmez…

Anlaşmalı Boşanma Davası Nedir?

Anlaşmalı boşanma davası ayrılmak isteyen tarafların aile içinde nafaka ve mal paylaşımı çocuğun velayeti gibi önemli hususlarda uzlaşarak bunu bir protokol özelinde düzenledikleri ve mahkemeye başvurdukları bir boşanma davası türüdür. Anlaşmalı boşanma medeni kanunun madde 166 f.3 de hüküm altına alınmıştır.

Anlaşmalı Boşanma Davası Nasıl Olur?

Anlaşmalı boşanma davası için en az 1 yıl süren evliliklerde, eşlerin birlikte başvurması yada bir eşin diğerinin açtığı davayı kabul etmesi hâlinde çeşitli protokellerle düzenlenebilir. Yasalar, bu hallerde evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı, taraflarda boşanma anlamında anlaşmışsa evliliğin sürdürülmesinin manasız olduğu kabul edilir ve anlaşmalı boşanma avukatı dava açabilir.

Ankara Anlaşmalı Boşanma Avukatı

Yukarıda bahsettiğimiz maddeleri karşılayan çiftler anlaşmalı boşanma işlemleri için Ankara’nın en iyi avukatlarından birisi olan Yasin Girgine web sitesi üzerinden ulaşabilir ve boşanma davası açmak için gerekli süreçleri Girgin ile yönetebilirler.

İster anlaşmalı boşanma avukatı, ister boşanma avukatı olarak hizmet alabileceğiniz Avukat Yasin Bey ile tüm süreçler hakkında ücretsiz danışmanlık da alabilirsiniz. Bunun için davayı onun yürütmesi gerekiyor, onun dışında iletişime geçerek detaylı bir şekilde Aile Mahkemesi, hukuki süreçler ve anlaşmalı boşanma işlemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex