tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6139
EURO
34,8224
ALTIN
2.509,77
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Avrupa’nın en büyük otomobil kulüplerinden Continental yaz lastiklerine övgü

Almanya, Avusturya ayrıca İsviçre’nin önde gelen otomobil kulüpleri, Continental’in UltraContact ayrıca PremiumContact 6 yaz lastiklerinin “güvenli sürüşte standart belirleyici” olduğunu belirtti.

Avrupa’nın en büyük otomobil kulüplerinden Continental yaz lastiklerine övgü
13.04.2023 11:55
0
A+
A-

Almanya, Avusturya ayrıca İsviçre’nin önde gelen otomobil kulüpleri, Continental’in UltraContact ayrıca PremiumContact 6 yaz lastiklerinin “güvenli sürüşte standart belirleyici” olduğunu belirtti. Continental lastikler, otomobil kulüpleri tarafınca gerçekleştirilen testlerde en yüksek notu alırken, dayanıklılık ayrıca kilometre performansı özellikleriyle de öne çıktı. 

Bu yıl 50. defa düzenlenen yaz lastikleri testinde, Avrupa’nın en büyük otomobil kulüpleri Continental’in PremiumContact 6 ayrıca yeni UltraContact lastiklerine en yüksek derecelendirme olan “iyi” ödülünü layık gördü. Almanya’dan Genel Alman Otomobil Kulübü (ADAC), Avusturya Otomobil, Motosiklet ayrıca Turing Kulübü (ÖATMC) ayrıca İsviçre Otomobil Kulübü (TCS), Continental lastiklerin ıslak ayrıca kuru yol koşullarında sağladığı güvenli sürüş özelliklerini övgüye değer buldu. Otomobil kulüplerinin gerçekleştirdiği değerlendirmelerde bu yıl bir ilk olarak “çevresel test” de uygulandı. Buna göre, lastiklerin kilometre performansı, aşınma, yuvarlanma direnci, yuvarlanma sesi ayrıca genel sürdürülebilirlik durumu da testlere dâhil edildi.

Uzmanlar, UltraContact lastiklerin kuru yol koşullarındaki performansının “genel değerlendirmede iyi puan aldığını” belirtti. UltraContact ve çevresel denge kriteri için gerçekleştirilen testte de en iyi sonuçlardan birini elde etti. Dünyanın her yerinden üreticilere ait 205/55 R16 91V ebadında 50 farklı lastik modeli üzerinde testler gerçekleştiren otomobil kulüpleri, Continental’in diğer ürünlerini de “iyi” olarak derecelendirdi. Uniroyal RainSport 5, Semperit Speed-Life 3, Barum Bravuris 5 HM, Viking Protech Newgen ayrıca General Tire Altimax One S, en yüksek ikinci puan olan “yeterli” derecesine layık görüldü.

PremiumContact 6 üstün performansıyla rakiplerini eledi

PremiumContact 6, otomobil kulüplerinin yaptığı değerlendirmeye göre, güvenlik sınırlarını aşmayan performansıyla testlerde en kısa fren mesafesini sağlamayı başarırken, ıslak yol koşullarında en yüksek puanı aldı. Yıpranma testlerinde Continental PremiumContact 6, tahmini kilometre performansında en yüksek notu alırken, lastiğin aşınma oranının ise düşük olduğu belirtildi. 

Islak zemin fren testleri, sürüş güvenliğinde en iyi performansı gösteren PremiumContact 6 ile özel olarak kilometre performansına odaklanarak tasarlanan bütçe dostu Asya menşeli bir diğer lastik modeli arasındaki farkın büyüklüğünü gözler önüne serdi. Mevzu Bahis bütçe dostu lastiklerin kullanıldığı VW Golf 8 model araç 80 km/s hızla yapılan frenle yaklaşık 60 metrelik fren mesafesi sağlarken, Continental lastiklerin kullanıldığı araç sadece 34,4 metrelik fren mesafesi sağlamayı başardı.

Otomobil kulüplerinin övgüsünü alan PremiumContact 6’nın artık bir üst modeli de var. PremiumContact 6 ile kıyaslandığında yeni Continental PremiumContact 7 daha üstün kilometre performansı, daha kısa fren mesafesi, daha düşük yuvarlanma direnci ayrıca daha da hassas kullanım sunuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet