tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Avcılar’da Kadınlar Üreten Eller Projesi ile Dijitalleşiyor

Avcılar’da “Üreten Eller” projesine katılan kadın girişimciler dijitalleşiyor. Avcılar Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen eğitim programıyla …

Avcılar’da Kadınlar Üreten Eller Projesi ile Dijitalleşiyor
04.10.2022 00:21
0
A+
A-

Avcılar’da “Üreten Eller” projesine katılan kadın girişimciler dijitalleşiyor. Avcılar Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen eğitim programıyla kadınların üretim ayrıca istihdam süreçlerine katılımı destekleniyor. 3 haftalık eğitime katılan girişimci kadınlar sertifikalarını Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’den aldı.

“Üreten Eller”

Toplumsal cinsiyet eşitliği ayrıca kadınlara dönük bir çok çalışmasıyla kadınlara destek olan Avcılar Belediyesi bir projeye daha imza attı. Avcılar Belediyesi, JCI | Genç Liderler ayrıca Girişimciler Derneği Avrasya Şubesi, ICF Türkiye | Uluslararası Koçluk Federasyonu iş birliği ile “Üreten Eller Projesi” hayata geçti. Kadınların üretim ayrıca istihdam süreçlerine katılımını desteklenen projede; kişisel ayrıca mesleki gelişimlerini maximum seviyeye çıkarmaları özelinde eğitim, koçluk ayrıca mentorluk süreçleri yer aldı. 3 Hafta boyunca Avcılar Belediyesi | Uygulamalı Çözüm ayrıca İnovasyon Merkezi’nde eğitimlere katılan kadınlar sertifikalarını Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’den aldı.

“Her vakit kadınların yanındayız”

Cumhuriyet Halk Partisi 12. ayrıca 13. Dönem Kadın Kolları Genel Başkanı ayrıca CHP Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse’nin de katıldığı sertifika programında bir konuşma yapan Hançerli; “Bu proje beni çok heyecanlandırdı ayrıca mutlu etti. Projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu tip etkinliklerin en büyük enerjisi gönüllü sivil toplum örgütlerinden geliyor, ben tüm paydaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Ekibimiz inanılmaz güzel ayrıca iyi işler yapıyorlar, çünkü gönülden yapıyorlar. Gönülden yapıldığı zamanda oldukça nitelikli ayrıca kaliteli işler çıkıyor ortaya. Bu verilen hizmetler ücret karşılığı yapılmıyor. Kadınlara dokunmak bu ülkenin geleceğini kurmak için gönüllü yürütülen çalışmalar bunlar. Bu çalışma bu çaba kadınların sadece eşitliği sağlaması için değil, bu çalışma Türkiyeyi daha mutlu, daha huzurlu, daha güçlü, daha adil ayrıca eşitlikçi bir hale getirmek için. Eşitliğin, adaletin olmadığı yerde ot bitmez. Eşitlik ayrıca adalet kadının yaşamında olacak ki daha güçlü, daha mutlu ayrıca güzel bir Türkiye olacak. Bu çalışmanın çok özel bir yanı var; kadın emeği denince ilk akla elişi gibi işler geliyor, bu çalışma grubu bu algıları ortadan kaldıracak. Bu sertifika programı bir bitiş değil bir başlangıç. Bizler her vakit sizlerin kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu