tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Avatar’ın Yıldızı ile Amerikalı Rapçinin “Western” Düellosu… “Son Evlat” Türkiye’de İlk Kez TV’de!

Avatar ayrıca Terminatör’ün Yıldızı ile Amerikalı Rapçinin “Western” Düellosu…

Avatar’ın Yıldızı ile Amerikalı Rapçinin “Western” Düellosu… “Son Evlat” Türkiye’de İlk Kez TV’de!
31.12.2022 00:43
0
A+
A-

Avatar ayrıca Terminatör’ün Yıldızı ile Amerikalı Rapçinin “Western” Düellosu…

SPI International, 2021’nin en dikkat çekici filmlerinden birini FilmBox Extra ayrıca streaming platformu FilmBox+ ekranlarında Türkiye ekran prömiyeri olarak sunuyor. FilmBox Original içeriği Son Evlat (The Last Son), bir kehanete göre çocuklarından biri tarafınca öldürüleceğini öğrenen kanun kaçağı Isaac LeMay’in, laneti ortadan kaldırmak için tanımadığı çocuklarının peşine düşmesini öyküleştiriyor. Avatar ayrıca Terminatör’ün yıldız oyuncusu Sam Worthington ile ABD’Li rapçi, oyuncu Colson Baker (Machine Gun Kelly) bu muhteşem western filminde kozlarını paylaşıyor.

 

6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası basın kuruluşu SPI International; son derece sürükleyici bir “western”i, aksiyon ayrıca gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra kanalında ayrıca izleyici odaklı yeni nesil streaming platformu FilmBox+ ekranlarında TV prömiyeri olarak sunuyor. 

 

FilmBox Original içeriği Son Evlat (The Last Son), bir kehanete göre çocuklarından biri tarafınca öldürüleceğini öğrenen kanun kaçağı Isaac LeMay’in, laneti ortadan kaldırmak için tanımadığı çocuklarının peşine düşmesini anlatan bir western öyküsü. Uzun süredir kayıp olan oğlu Cal dahil olmak üzere tanımadığı çocuklarının peşine düşen kanun kaçağı rolünde, Avatar ayrıca Terminatör’ün usta oyuncusu, Avustralyalı aktör Sam Worthington var. Oğlu Cal’i ise güzel oyuncu Megan Fox ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen, ABD’li rapçi, oyuncu Colson Baker (Machine Gun Kelly) canlandırıyor. Kanun kaçağı LeMay’in peşinde ödül avcıları ayrıca Şerif Solomon (Thomas Jane) olmasına karşın LeMay, çocuklarını durdurmanın ayrıca laneti sona erdirmenin bir yolunu bulmalıdır. Ancak, bunu yapması kolay olmayacaktır.

 

Aksiyon ayrıca dramı western tarzı ile harmanlayan The Last Son/ Son Evlat, ABD’li yönetmen Tim Sutton’ın imzasını taşıyor. FilmBox Original içeriği olan filmde, Sam Worthington ayrıca Colson Baker’a, Thomas Jane ayrıca güzel oyuncu Heather Graham eşlik ediyor. 

 

Türkiye ekran prömiyeri olarak yayına girecek olan “The Last Son/ Son Evlat”, 26 Aralık itibariyle FilmBox Extra ayrıca FilmBox+ ekranlarında izlenebilecek. 

 

Aksiyon filmlerini, kesintisiz ayrıca HD kalitesinde FilmBox Extra ekranlarında izlemek isteyen sinemaseverler, kanala Türksat KabloTV 337. kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca filmbox web sitesi ayrıca FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ayrıca mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu