tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5874
EURO
34,7793
ALTIN
2.506,64
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ATP’nin 425 Sunucusu Vodafone Business’a Emanet

Vodafone Business, ATP’nin özel ayrıca kamuya açık 425 sunucusunu kendi bulut altyapısına taşıyor.

ATP’nin 425 Sunucusu Vodafone Business’a Emanet
07.01.2023 00:34
0
A+
A-

Vodafone Business, ATP’nin özel ayrıca kamuya açık 425 sunucusunu kendi bulut altyapısına taşıyor.

İşletmelerin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone Business, işletmelerin dijitalleşme süreçlerinde ihtiyaca yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. Şirketlerin kritik süreçlerine kurumsal yazılım ayrıca altyapı çözümleri sağlayan ATP (Ata Teknoloji Platformları), bulut hizmetleri özelinde Vodafone Business çözüm ayrıca hizmetlerini tercih etti. İmzalanan anlaşma çerçevesinde ATP, özel ayrıca kamuya açık 425 sunucusunu Vodafone Business Bulut altyapısına taşıyarak, işletim sistemi, veritabanı, yedekleme, ağ yönetimi ayrıca güvenlik gibi önemli servislerini Vodafone Business’ın deneyimli kadrosuna emanet ediyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, gerçekleştirilen iş birliği ile ilgili şunları söyledi: “Vodafone Business olarak işletmelere kesintisiz mobil ayrıca sabit bağlantı servislerinin yanında, bilgilendirme sistemleri ihtiyaçlarına yönelik olarak da Türkiye’deki veri merkezlerimizden uçtan uca bilişim altyapısı ayrıca uzman ekibimizle yönetim hizmetleri sunuyoruz. Bu çerçevede, müşterilerine kurumsal yazılım hizmetleri ayrıca altyapı çözümleri sağlayan ATP ile 2027 yılına kadar geçerli bir anlaşma imzaladık. Anlaşma kapsamında ATP’nin özel ayrıca kamuya açık 425 sunucusunu yedekli ayrıca yüksek erişilebilirlikli Vodafone Business Bulut altyapısına taşıyıp, 7×24 destek ayrıca yönetim hizmet yapısıyla modelledik. 250 kişiden oluşan uzman bilişim kadromuz ile müşterimizin uçtan uca kesintisiz servis almasını sağlıyoruz. Sistemlerde düzenli olarak risk analizleri gerçekleştirerek aksiyonları önceden alıyor ayrıca olası riskleri ortadan kaldırıyoruz. Otomasyon yazılımlarımızla müşterimizin teknoloji portalımız üzerinden, bizim belirlediğimiz güvenlik standart ayrıca kuralları çerçevesinde, servis hızını artıracak provizyonlama ayrıca kapasiteye yönelik operasyonları kendisinin yapabilmesini sağlıyoruz. Dijitalleşmeye giden yolda teknolojideki gücümüzle bulut bilişim alanındaki çalışmalarımıza ayrıca bu alanda işletmelerin güvenilir teknoloji ortağı olmaya devam edeceğiz.”

ATP Genel Müdürü Ümit Cinali ise şu açıklamalarda bulundu; “Ata Grubu dahil olmak üzere birçok kurumsal müşteriye hizmet veren ayrıca kritik işlemleri yöneten yazılımları sağlayan bir şirket olarak bulut hizmetlerimizde Vodafone gibi global bir servis sağlayıcı ile çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bulut hizmetlerimizin tecrübeli bir firma tarafınca yönetilmesi, veri güvenliği denetiminin etkin bir şekilde yapılması ayrıca standartlara dayalı bir sistem ile çalışmamız tüm paydaşlarımız için çok önemli tercih nedenleri. Bulut hizmetlerini tek bir merkeze alarak maliyet avantajlarına ayrıca servis kalitesini artırma imkanlarına da kavuştuk.”

Güçlü ayrıca güvenilir bir bulut hizmetiyle çalışacak olan ATP’nin teknolojik yetkinliğinin Vodafone Business’ın ölçeklenebilir, global ayrıca etkin altyapısı üzerinde geliştirilmesinin her iki firmaya da artı değer katması hedefleniyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex