tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Aroma, Galatasaray’ın resmi su sponsoru

Aroma, 2022-2023 sezonunda tüm branşlarda Galatasaray’ın resmi“su sponsoru” oldu. Türkiye’nin ilk meyayrıca suyu markalarından Aroma …

Aroma, Galatasaray’ın resmi su sponsoru
13.10.2022 01:26
0
A+
A-

Aroma, 2022-2023 sezonunda tüm branşlarda Galatasaray’ın resmi“su sponsoru” oldu.

Türkiye’nin ilk meyayrıca suyu markalarından Aroma, ülkemizin köklü kulüplerinden Galatasaray Spor Kulübü’nün tüm branşlarda, 2022-2023 sezonu resmi “su sponsoru” oldu. Bu sezonla birlikte 4 sezondur su sponsorluğu desteğini sürdürdü.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda düzenlenen sponsorluk medya toplantısına Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, Aroma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Ege Duruk, Aroma Onur Duruk katılımıyla gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, Aroma’nın sponsorlukta devamlığının örneklerinden birini verdiği dile getirerek, “Keyifli bir günde ailenin içindeyiz. Aroma bizim dört senedir sponsorumuz. Sponsorlukta devamlılık esastır. İnşallah bundan sonra sponsorlukları artarak devam edecek. Çalışmalarındaki başarılarını ayrıca performanslarını Galatasaray’la birlikte artırmalarını diliyoruz. İnşallah satışlarına Galatasaray da katkı verir. Bu sayede hepimiz ilerleyip gelişiriz ayrıca mutlu oluruz. Kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, zaman ayırıp bu mutlu günümüzde bizimle beraber olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Bugün burada Aroma’nın Galatasaray Spor Kulübü’ne tüm branşlarda 2022-2023 sezonunda resmi su sponsoru olduğunu duyurmak için bir araya geldik. Aroma 4 sezondur spora ayrıca sporcuya desteğini hız kesmeden devam ettiriyor. Aroma’ya katkıları için teşekkür ediyoruz. Diye konuştu

Aroma Yönetim Kurulu Başkanvekili Ege Duruk, bugün burada Aroma’nın Galatasaray Spor Kulübü’ne tüm branşlarda 2022-2023 sezonunda resmi su sponsoru olduğunu duyurmak için bir araya geldik. Aroma olarak 54 yıl önce kurulduğumuz günden bu yana spora ayrıca sporcuya desteğimizi hız kesmeden devam ediyoruz. Su sponsorluğunun kulübün tamamını kapsaması bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Daha önce olduğu gibi yeni sezonda sporcularımızın hem maçlarda hem antrenmanlarda, her yerde yanında olacağız. Bizim dördüncü sezonumuz. Galatasaray’ın kıymetli sponsorlarına baktığımızda devamlılık açısından ilk beşe girmiş oluyoruz. İnşallah uzun yıllar bu desteğe devam ederiz ayrıca Galatasaray’ın en uzun süre sponsorluğunu yapmış marka oluruz.” Diye konuştu.

Aroma Yönetim Kurulu Üyesi Onur Duruk ise, “Aroma A.Ş. olarak üç sezon olduğu gibi dördüncü sezonumuzda da Galatasaray Spor Kulübünüm tüm branşlarında resmi su sponsoru olmaktan dolayı kıvanç duyuyoruz. Aroma olarak 1968 tarihinde farklı iş kollarında 70 kadar müteşebbisin ortaklaşa kurduğu bir şirketiz. Kurucularımızın bizlere bıraktıkları en önemli miras, topluma ayrıca topraklarına hizmeti ön plana çıkaran bir şirket yönetimi olmaktır. Kuruluşumuzdan bu yana kesintisiz bir şekilde çiftçilerimiz, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ile bölgedeki tarımsal kalkınmaya destek verecek şekilde içeceklerimizi üretiyoruz. Bu güzel iş birliğinin sevincini bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Yapılan sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cumhuriyetin 100. tarihinde tüm branşlarında Galatasaray Spor Kulübüne başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Alkali su ayrıca yüksek pH değeri

Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu, Uludağ’ın eteklerinde, 2.020 metrede, markanın kendi kaynağından çıkan, alkali özellikli ayrıca pH değeri 8,15 olan bir doğal kaynak suyudur. Alkali su, asitlerin dışarı atılma sürecinde vücudumuza yardımcı olur. Ayrıca, vücuda destek olduğu için bağışıklık sistemimizi güçlendirir ayrıca daha dinç hissetmemizi sağlar. Aroma Doğal Kaynak Suları sahibi olduğu yüksek pH değeri ile oksijen tutar ayrıca tazeliğini korur. Oksijeni yüksek sular ise tüketilmesi en uygun sular olarak bilinmektedir. Bağışıklık fonksiyonlarını güçlendirmeye, stres, huzursuzluk ayrıca gerginlik gibi etmenleri en aza indirgemeye, yorgunluk hissini azaltmaya, konsantrasyonu artırmaya yardımcı olur.

Türkiye’de ilk ayrıca tek! Karton Ambalajda Doğal Kaynak Suyu

Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek çevreye ayrıca doğaya duyarlı, yenilenebilir kaynaklardan üretilen ayrıca geri dönüştürülebilen karton ambalajında sunuluyor. Ambalaj, 330 ml’lik pratik ebadıyla taşıma ayrıca kullanım kolaylığı sağlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu