tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Arıkören – Ortaoba Yolunda Asfalt Çalışmaları Tamamlanıyor

Çumra Belediyesi asfalt seferberliğini sürdürüyor. Belediye ekipleri Arıkören ayrıca Ortaoba Mahalleleri arası bağlantı yolunda devam eden asfalt …

Arıkören – Ortaoba Yolunda Asfalt Çalışmaları Tamamlanıyor
28.07.2022 16:21
0
A+
A-

Çumra Belediyesi asfalt seferberliğini sürdürüyor. Belediye ekipleri Arıkören ayrıca Ortaoba Mahalleleri arası bağlantı yolunda devam eden asfalt çalışmalarında sona geldi.

Çumra’da ilçe merkezinde yapılan çalışmaların yanı sıra dış mahallelerde de asfaltlama çalışmaları yoğun bir tempo ile devam ediyor. Çumra Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler Arıkören – Ortaoba yolunda asfalt çalışmalarında sona geliyor.

Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Çumra Belediye Başkanı Av. Recep Candan, yolun son durumu hakkında bilgilendirme aldı. Bu yaz döneminde mahalle yollarında ayrıca ilçe merkezinde yoğun bir asfalt sezonu geçirdiklerini belirten Başkan Candan; “Arıkören – Ortaoba – Süleymanhacı – Taşağıl yol ağı içerisinde sorumluluk alanımız olan 4 km’lik yolda asfalt çalışmalarımızı tamamlıyoruz.

Geçmiş yıllarda ciddi sıkıntısı olan bir yolumuzdu Allaha çok şükür bu çalışmalarımızla halkımızı ulaşım anlamında rahatlatmış olmayı ümit ediyoruz. Ve Büyükşehir Belediyemiz tarafınca sıcak asfalt yapılacak olan Çumra – Okçu ayrıca Okçu Mahallemizin merkezinde sıcak asfalt çalışması öncesi KOSKİ ekipleri ile altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Sıcak asfalt özelinde ilçemize vermiş olduğu katkılarından dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a hemşehrilerim ayrıca şahsım adına teşekkür ediyorum. İlçe merkezinde hemşehrilerimiz hangi hizmeti alıyorsa diğer mahallelerimiz de aynı hizmeti alması noktasında çalışmalarımız sürüyor.

Yollarımız bu anlamda hizmeti götürme noktasında kolaylık sağlayacaktır. İnşallah önümüzdeki yıl da bu çalışmaları sürdürerek diğer mahallelerimizin yollarını yenileyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu