tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3342
EURO
35,1132
ALTIN
2.308,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muharrem Ayında Lokma Dağıttı Cem Evi Saldırılarını Kınadı

Cem evi saldırılarını kınadı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muharrem Ayında Yas-ı Matem orucunun 8. Gününde Zeytinköy Hacı …

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muharrem Ayında Lokma Dağıttı Cem Evi Saldırılarını Kınadı
07.08.2022 12:21
0
A+
A-

Cem evi saldırılarını kınadı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muharrem Ayında Yas-ı Matem orucunun 8. Gününde Zeytinköy Hacı Bektaşi Veli Kültür Binasında canlarla bir araya gelerek lokma ikramında bulundu. Başkan Böcek, son dönem cem evlerine yapılan saldırıları da kınadığını belirterek, “Biz bir canız, hepimiz biriz. Hep bir olalım, iri olalım, diri olalım” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zeytinköy Anadolu Alevi Kültürünü Yaşatma ayrıca Geliştirme Derneği Başkan Fatma Hakikat, Yeşildere Mahalle Muhtarı Hasan Ali Hakikat, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz, Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Hakan Genbeş, Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz ayrıca çok sayıda canların katılımı ile matem ayı olarak da bilinen Muharrem ayının 8. Gününde alevi vatandaşlar için lokma ikramında bulundu.

CANLARIMIZLA BİRARADAYIZ

Zeytinköy Hacı Bektaşi Veli Kültür Binasında lokma dağıtan Başkan Muhittin Böcek, “Muharrem Ayı bereket ayrıca bolluğun ayıdır. Bu ay aynı zamanda Alevilerin matem ayı olarak da bilinir. Bu özel günde Alevi dostlarımızla canlarımızla bir arada olmak istedik. Allah orucumuzu kabul etsin ” dedi.

SALDIRILARI KINADI

Başkan Muhittin Böcek, son dönem cem evlerine yapılan saldırıları kınadığını belirterek,

“Biz bir canız, hepimiz biriz. Hep bir olalım, iri olalım, diri olalım. Hep birlikte daha güzel daha aydın günlere ulaşacağız. 28 yıllık siyasi hayatım boyunca kimseyi ötekileştirmeden hizmetlerimize sürdürdük. Siz canlarımızın sayesinde ayrıca desteğiyle bugünlere geldik. Bundan sonra da sizler için yapılacak ne varsa en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu