tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5691
EURO
34,6848
ALTIN
2.523,75
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Anne Çocuk Oyun Evinde Yaz Eğlenceleri

ANNE ÇOCUK OYUN EVLERİ YAZ PROGRAMLARIYLA DEVAM EDİYOR Çocukların anneleriyle birlikte oyun oynayıp keyifli zaman geçirdiği Sincan Belediyesi …

Anne Çocuk Oyun Evinde Yaz Eğlenceleri
20.07.2022 10:36
0
A+
A-

ANNE ÇOCUK OYUN EVLERİ YAZ PROGRAMLARIYLA DEVAM EDİYOR

Çocukların anneleriyle birlikte oyun oynayıp keyifli zaman geçirdiği Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun evleri yaz programıyla devam ediyor. Bahçe etkinliklerinden seramik atölyesine; İngilizceden müzik, drama eğitimlerine kadar birçok faaliyet yaz döneminde de 3-6 yaş arası çocukları ve annelerini bekliyor.

Çocukların yaşıtlarıyla bir arada olması, kişisel gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla açılan Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri vatandaşların yoğun ilgisi ile yaz aylarında da etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

3-6 yaş arası çocukların anneleri ile birlikte katıldığı Anne-Çocuk Oyun Evleri yaz programı her hafta Sincan Belediyesinin sosyal basın hesapları ve internet adresi üzerinden duyuruluyor.

Yaz programında eğlenceli açık hava etkinlikleri ile çocukların doğaya olan ilgisi artıyor. Bol bol doğa etkinliklerinin yanında seramik atölyesi, montessori etkinlikleri, günlük yaşam becerileri; İngilizce, drama, spor ve ritim çalışmalarıyla da çocuklar keyifli zaman geçiriyor.

Katılımın ücretsiz olduğu bu evler Temelli, Yenikent ve Evliye Çelebi olmak üzere üç noktada haftada 5 gün hizmet veriyor. Faaliyetlere katılmak için randevu almak gerekmiyor. Daha detaylı bilgilendirme isteyenler 444 4 762 nolu Sincan Belediyesi çözüm merkezini arayabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet