tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0652
ALTIN
2.306,86
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Anadolu Sigorta’nın Platinum Sponsorluğundaki The Bodrum Cup Tamamlandı

Anadolu Sigorta’nın Platinum sponsoru olduğu American Hospital The Bodrum Cup, bu yıl 15-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Dünya çapında …

Anadolu Sigorta’nın Platinum Sponsorluğundaki The Bodrum Cup Tamamlandı
24.10.2022 17:10
0
A+
A-

Anadolu Sigorta’nın Platinum sponsoru olduğu American Hospital The Bodrum Cup, bu yıl 15-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Dünya çapında yelken tutkunlarını Bodrum’da bir araya getiren Akdeniz’in en büyük yelken festivali, 22 Ekim’de düzenlenen Anadolu Sigorta Bodrum – Bodrum etabıyla tamamlandı.

Anadolu Sigorta’nın Platinum sponsorları arasında yer aldığı American Hospital The Bodrum Cup’ın 34’üncüsü 15-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti.

Her yıl olduğu gibi büyük bir coşku ile yarışlar, etkinlikler ayrıca konserlerle geçen yarışın bu yılki mottosu Akdeniz’in mavisine olan minnet ayrıca sevgiyle “Maviye Güç Katıyoruz” olarak belirlendi. Su sporlarından turizme, deniz ticaretinden balıkçılığa her yönüyle mavi ekonominin önemine işaret edilen etkinliklerle sürdürülebilirlik odağa alındı ayrıca gelecek nesilleri ihtiva eden değerli paylaşımlarda bulunuldu.

22 Ekim’de düzenlenen Anadolu Sigorta Bodrum-Bodrum Etabıyla son bulan organizasyon, yarışları seyretmek ayrıca Bodrum’u keşfetmek isteyen binlerce ziyaretçiyi ağırladı.

Anadolu Sigorta, “The Challenge” kategorisinde verdiği ödülü heykeltıraş Evren Erol’a özel olarak hazırlattı. Eserlerinde, düş kurmanın arzu edilenin gerçekleşmesinde vazgeçilmez bir güç olduğu düşüncesinden yola çıkan sanatçı ‘İçimizdeki Düş’ adlı eserini denizden ayrıca dalgalardan ilham alarak tasarladı. 22 Ekim akşamı gerçekleşen ödül töreninde Anadolu Sigorta 1.Genel Müdür Yardımcısı Filiz Tiryakioğlu, yarışların şampiyonu ayrıca “The Challenge” kategorisi kazananı “Hızır 1”e ödülünü takdim etti.

Anadolu Sigorta 5 yıldır sponsorlar arasında

American Hospital The Bodrum Cup’a bu yıl 5’inci kez sponsor olduklarını belirten Tiryakioğlu, “Günümüz dünyasında sürdürülebilirlik artık kimsenin ikinci plana atamayacağı bir konu. Gerek bireysel gerekse kurumsal bağlamda önem kazanan sürdürülebilirlik konusunda, deniz odaklı ekonomik faaliyetleri tanımlayan mavi ekonominin önemi oldukça büyük. Anadolu Sigorta olarak her adımımızı sürdürülebilirlik bakış açısıyla atıyoruz. Mavi ekonominin ve sürdürülebilirliğin önemine dikkat çekilen American Hospital The Bodrum Cup’ın sponsorları arasında olmaktan sevinç duyuyoruz” dedi.

Ödül töreninde Cruiser-C kategorisi birincisi Zargana’ya ödülünü ise Anadolu Sigorta İletişim Koordinatörü Berna Semiz Ergüntan verdi. Ergüntan, “Dünya çapında yelken tutkunlarını Bodrum’da bir araya getiren Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup’ın sponsorları arasında yer almak çok kıymetli. Her yıl binlerce kişiyi ağırlayan organizasyon, değer katan mottolarıyla da önemli bir farkındalık yaratıyor” dedi.

1.500 denizci ayrıca 10 binin üstünde izleyici katıldı

American Hospital The Bodrum Cup’a bu sene 150’den fazla tekne, 1.500’den fazla denizci ayrıca 10.000’in üzerinde kişi katıldı.

22 Ekim’de Ağanlar Tersanesi’nde düzenlenen ödül töreninin ardından festivalin kapanışında ise Athena, ziyaretçilere coşkulu anlar yaşattı. Konserin tüm geliri ise Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’na bağışlandı.

The Bodrum Cup genel sıralamada “Hızır 1” birinci, “Take It Easier” ikinci, “Bodrum (STS)” de üçüncü oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu