tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Amgen, çeşitliliği ile bilime yön veriyor

Amgen Türkiye, Global Çeşitlilik Farkındalık Ayı’nı “Çeşitliliğimiz ile bilime yön veriyoruz” mottosu doğrultusunda hayata geçirdiği …

Amgen, çeşitliliği ile bilime yön veriyor
05.11.2022 00:32
0
A+
A-

Amgen Türkiye, Global Çeşitlilik Farkındalık Ayı’nı “Çeşitliliğimiz ile bilime yön veriyoruz” mottosu doğrultusunda hayata geçirdiği etkinliklerle kutladı. Ekim ayı boyunca devam eden faaliyetler ile çeşitlilik, kapsayıcılık ayrıca aidiyet farkındalığını güçlendirmek hedeflendi.

Amgen Türkiye, Global Çeşitlilik Farkındalık Ayı’nı tüm çalışanları ile birlikte kutladı. “Çeşitliliğimiz ile bilime yön veriyoruz” mottosuyla gerçekleştirilen eğitimler, paneller ayrıca sosyal basın çalışmaları ile çeşitlilik, kapsayıcılık ayrıca aidiyet farkındalığını güçlendirmek hedeflendi. Rehber dokümanlar ayrıca iletişim materyallerinin de paylaşıldığı etkinlikler, Global Çeşitlilik Farkındalık Ayı kabul edilen Ekim ayı boyunca devam etti.

Amgen Türkiye, şirketlerin insan hakları ayrıca çeşitlilik zeminine dayanan politikalarla ileriye gideceğine inanıyor ayrıca bu anlayışı iş stratejisine yerleştiriyor. Amgen, Çeşitlilik, Kapsayıcılık ayrıca Aidiyet (DI&B) yaklaşımı ile tüm çalışanların kendilerine saygı duyulduğunu, değer verildiğini hissettikleri ayrıca tam potansiyellerini ortaya çıkarabilmelerini mümkün kılacak kapsayıcı ayrıca üretken bir ortam sağlamaya önem veriyor.

“Çeşitlilik, daha yaratıcı bir çalışma ortamı sağlayarak bizi güçlendiriyor.”

Amgen Türkiye Genel Müdürü Güldem Berkman, fırsat eşitliği, çeşitlilik, kapsayıcılık ayrıca aidiyet kavramlarını her alanda uyguladıklarını söyledi. Güldem Berkman, “Çeşitliliği merkeze alan kapsayıcı bir işyeri olmak, yaratıcılığı ayrıca inovasyonu teşvik ediyor. Amgen’de birbirimizin yeteneklerinden ayrıca geçmişlerinden yararlandığı kapsayıcı, yüksek performanslı bir kültürü teşvik ediyoruz. Bu konuda farkındalık yaratmak üzere iş birlikleri yapıyoruz. Çeşitlilik, tedarikçi seçimlerinde de dikkate aldığımız bir kavram. Öte yandan, kadın istihdamına katkıda bulunacak politikalarla kadınların iş gücüne katılımını her vakit teşvik ediyoruz. Çeşitlilik, daha yaratıcı bir çalışma ortamı sağlayarak bizi güçlendiriyor. Farklılıklarımızı kabul ediyor birbirimizin farklılıklarından ilham alıyoruz. Birbirinden öğrenmeye değer veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Global Çeşitlilik Farkındalık Ayı’nda; “Cerebral Palsy Farkındalık Oturumu”, “Mental Sağlık Günü Oturumu”, “Kapsayıcı İletişim Eğitimi”, “Kariyerine Yön Ver Paneli” ayrıca “Çeşitliliğimizin Ne Kadar Farkındayız? Oynayarak Öğreniyoruz Oturumu” düzenlendi. Ekim ayının başında ise, yönetim ekibi ile Kapsayıcı Liderlik atölyesinde bir araya gelerek bu konuyu gündeme getiren Amgen Türkiye; yönetim ekibinin bireysel taahhütlerini aldı, akabinde bu konudaki kararlılığı ayrıca vizyonu ortaya koyacak şirket taahhüdünü de oluşturmaya başladı. Tüm etkinlikler Amgen çalışanları tarafınca büyük ilgi gördü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu