tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Alzheimer Evi’nde Yılbaşı Eğlencesi

Karşıyaka Belediyesi ile Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şubesi ayrıca Ege Geriatri Derneği iş birliğinde faaliyet gösteren Alzheimer Evi’nde yılbaşı kutlaması gerçekleştirildi.

Alzheimer Evi’nde Yılbaşı Eğlencesi
10.01.2023 00:14
0
A+
A-

Karşıyaka Belediyesi ile Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şubesi ayrıca Ege Geriatri Derneği iş birliğinde faaliyet gösteren Alzheimer Evi’nde yılbaşı kutlaması gerçekleştirildi. Hasta ayrıca hasta yakınlarının keyifli bir gün geçirdiği programa Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay da katıldı.

Bahriye Üçok Mahallesi’ndeki 5 katlı binanın birinci katındaki kutlamada Dr. Öğretim Üyesi Didem Öz ayrıca Uzm. Nörolog Anıl Gürkan tarafınca müzik dinletisi gerçekleştirildi. Türk Sanat Müziği eşliğinde danslar edildi; yeni yıl dilekleri paylaşıldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ‘Eski Dostlar’ şarkısına katılımcılar ile birlikte eşlik etti; merkezden hizmet alan ileri yaştaki bir vatandaşla da dans etti. Ve merkezdeki ileri yaşlı bireylerden birinin de 79. doğum günü kutlandı. Programın sonunda ise günün anısına pasta kesildi.

“İYİ Kİ VARSINIZ”

Kendilerine bu merkezi kazandırdıkları için Karşıyaka Belediyesi ile Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şubesi’ne teşekkür eden hasta yakınları, hastalarının merkezde son derece keyifli vakit geçirdiğini söyledi. Yeni yıl kutlaması için de ve teşekkür edip dileklerini paylaşan hasta ayrıca hasta yakınları her şeyden önce sağlıklı bir yaşam temennisinde bulundu. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ise merkezde hasta ayrıca hasta yakınları ile bir araya gelmekten büyük bir keyif duyduğunu belirterek, “Hepinize, hepimize sağlıklı, huzurlu, mutlu ayrıca barış dolu bir yıl diliyorum. Yeni yılınız, 2023 yılınız gönlünüzce olsun. Sizlerle olmak bizim için büyük bir mutluluk; iyi ki varsınız” dedi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex