tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Alevi Kültür Dernekleri Başkanı İsmet Kurt’tan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt ayrıca dernek üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Alevi Kültür Dernekleri Başkanı İsmet Kurt’tan Başkan Topaloğlu’na ziyaret
28.01.2023 00:17
0
A+
A-

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt ayrıca dernek üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile Kemer Belediye Meclis Üyesi Hasan Ali Acar’ın da bulunduğu ziyarette, Kurt’a, Dernek Genel Başkan Yardımcısı Gülbahar Kaplan, Dernek Genel Sekreteri Şengül Yılmaz, Genel Sayman Burcu Turgut, Genel Merkez Yöneticisi Ergün Kurt, Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şube Başkanı Dursun Kaya, Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Eren Kurt, Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhtar Hizmetleri Daire Başkanı Cihangir Yılmaz, Alevi Kültür Dernekleri Kemer Şube Başkanı Ali Akar ayrıca yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Topaloğlu, Alevi toplumunun bilinçli ayrıca kültürlü olduğunu belirterek, birlik ayrıca beraberlik içerisinde hareket etmenin çok önemli olduğunu ifade etti.

Kemer’de Alevi Kültür Dernekleri ayrıca Alevi Bektaşi Derneği’nin bulunduğuna işaret eden Başkan Topaloğlu, “İkiye ayrılmanın bir anlamı yok. Birlikten kuvvet doğar misali bir olmak lazım. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Herkesin üzerine düşen görevi yapması lazım. Alevi toplumu ne yapacağını her vakit bilir. Derneğin bazı ihtiyaçlarına Kemer Belediyesi olarak destek olduk ayrıca olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Topaloğlu, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt ayrıca beraberindeki heyete, Kemer’de yaptıkları yatırımlar ayrıca projelerden de bahsederek şunları söyledi;

“Eğitime büyük önem veren bir belediyeyiz. Ana sınıfından 8’inci sınıfa kadar eğitim alan 6 1.500 öğrencinin kırtasiye malzemelerini biz karşılıyoruz. 1.345 lise öğrencisinin C plakalı servislerle ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda 300 öğrenci ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanıyor. Üniversiteyi kazanan 925 öğrenciye ayda 700 lira burs desteği sağlıyoruz ayrıca bu destek çok yakında 1.000 TL olacak. Antalya Ticaret Odası (ATSO) Eğitim ayrıca Sanat Merkezi’ni açtık. Burada yaz döneminde 700’den fazla öğrenci kurs aldı. Belediye olarak gençlik orkestrası kurduk ayrıca önemli organizasyonlarda bu çocuklarımız konser verdi. Eğitime yaptığımız katkılar artarak devam edecek.”

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı İsmet Kurt ise misafirperverliklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ederek, “Alevi toplumu olarak gereken mücadelemizi her koşulda veriyoruz. Birlik olmamız gerekiyor. Aleviler talandan yana değil varlıktan yanadır. Yıkıcı olmadan yapıcı şekilde çalışmamız gerekiyor. Necati Başkanımın yaptığı bütün çalışmaları yakından takip ediyoruz. Dik duruşuyla ayrıca kişiliği ile yaptıklarından dolayı bizi onure ediyor. Özellikle eğitim alanında yaptıkları çok önemli. Kemer’in belki 40-50 sene sonrasına yatırım yapması çok güzel. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu