tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5622
EURO
34,7286
ALTIN
2.486,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Akkuyu Nükleer Çalışanları Kapsayıcı Etkinliklere Ve “Ruhun Yelkenleri” Tekne Yarışlarına Katıldı

Mersin, engelliler ayrıca toplumun diğer fertleri arasında olumlu etkileşim modeli oluşturma amacını taşıyan uluslararası yardım misyonu “Ruhun …

Akkuyu Nükleer Çalışanları Kapsayıcı Etkinliklere Ve “Ruhun Yelkenleri” Tekne Yarışlarına Katıldı
06.11.2022 00:22
0
A+
A-

Mersin, engelliler ayrıca toplumun diğer fertleri arasında olumlu etkileşim modeli oluşturma amacını taşıyan uluslararası yardım misyonu “Ruhun Yelkenleri” kapsamındaki etkinliklere ev sahipliği yaptı. AKKUYU NÜKLEER temsilcileri, kamu kuruluşları ayrıca “Ruhun Yelkenleri” seferinin uluslararası mürettebatı, iki yatta yelkenli yarışı, çöp toplama kampanyası ayrıca konser düzenledi.

Yelkenli yarışı sırasında, “Ruhun Yelkenleri” mürettebatı yatlarda, karanlık bir ortamda, kapsayıcı gezi ayrıca düğüm çözme gibi atölyeler düzenledi. Bu atölyelere gazeteciler ayrıca AKKUYU NÜKLEER çalışanları katıldı. Taşucu ilçesinde deniz kıyısında yapılan tekne yarışının ardından, yarış katılımcıları ayrıca bölge sakinleri çöp toplama kampanyası da düzenlendi.

Aynı günün akşamında ise Taşucu merkez meydanında bölge sakinlerine konser verildi. Konserde Türkiye, Letonya, Rusya, Ermenistan, Nepal ayrıca İsrail gibi ülkelerden katılan engelli yarışmacılar müzik ayrıca dans gösterileri ile sahne aldı. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ayrıca AKKUYU NÜKLEER Genel Müdürü Medya Sözcüsü Vasily Korelsky katılımcılarla sohbet etti.

Program, “Ruhun Yelkenleri 2022” yarışlarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi dolayısıyla düzenlenen törenle sona erdi.

Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “’Ruhun Yelkenleri’ projesine 5 senedir katılmaktan gurur duyuyorum. Bu yıl etkinliği, Tarsus Engelliler Platformu ayrıca Rusya Beyaz Baston Derneği ile birlikte düzenledik. Yabancı katılımcılarımıza ayrıca bizi destekleyen tüm konuklarımıza teşekkür etmek istiyorum. Başta Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom olmak üzere, Silifke Belediye Başkanlığı’na ayrıca Kaymakamlığı’na, Akdeniz Kaymakamlığı-’na ayrıca diğer devlet kuruluşlarına içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki yıl yine burada, Mersin’de benzer bir etkinlik düzenlemeyi planlıyoruz.”

AKKUYU NÜKLEER A.Ş. Genel Müdürü Anastasia Zoteeva da Şirketin düzenlediği “Ruhun Yelkenleri” yardım projesiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Meslektaşlarımız, ‘Ruhun Yelkenleri’ kapsamında düzenlenen etkinliklerde birkaç yıldır düzenli bir şekilde gönüllü olarak katılıyorlar. Çeşitlilik, herkes için eşit fırsatlar ayrıca başarılı kariyer gelişimi, Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom’un ayrıca şirketimiz tarihinin ayrıca kültürünün ayrılmaz bir parçasıdır. Her çalışanın potansiyelini ortaya çıkarmak için rahat bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Akkuyu NGS sadece inşaat sahası değil, yakın gelecekte devreye girecek büyük bir enerji tesisidir ayrıca aynı zamanda gelecekteki NGS’nin bulunduğu bölge için büyük bir sosyal çalışmadır. Bu nedenle sosyal açıdan önemli birçok girişime sıcak bakıyoruz ayrıca bunları destekliyoruz.

“Ruhun Yelkenleri” seferinin Akdeniz bölümü, 8 ile 22 Ekim 2022 tarihleri arasında Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom’un desteğiyle Türkiye’de gerçekleştirildi. Akdeniz’de, Marmaris – Antalya – Taşucu – Marmaris güzergahını ihtiva eden bir yat turu ile duraklarda yerel halkın katılımıyla düzenlenen yat gezileri, konserler, çevre etkinlikleri, kapsayıcı atölye çalışmaları, spor etkinlikleri ayrıca geziler düzenledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet