tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5158
EURO
34,6136
ALTIN
2.489,76
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Akım Metal Ar-Ge ekibinin geliştirdiği “İSG Yazılımı” Dijital Gen ile piyasaya sürülecek!

Akım Metal Ar-Ge ekibinin geliştirdiği “İSG Yazılımı” Dijital Gen’in hizmet ayrıca yazılım alanındaki saha tecrübesiyle birleştirilerek …

Akım Metal Ar-Ge ekibinin geliştirdiği “İSG Yazılımı” Dijital Gen ile piyasaya sürülecek!
22.11.2022 00:05
0
A+
A-

Akım Metal Ar-Ge ekibinin geliştirdiği “İSG Yazılımı” Dijital Gen’in hizmet ayrıca yazılım alanındaki saha tecrübesiyle birleştirilerek geliştirilen proje; özellikle iş sağlığı ayrıca güvenliği kanunu kapsamında firmaların yükümlülüklerini yürütebilecekleri, takip ederek olası iş kazalarını önleyebilecekleri bir yazılım olarak büyük önem taşıyan taşıyor.

“Yönetilebilir sistemlerle iş sağlığı ayrıca güvenliği özelinde alınan tedbirlerde de dijital dönüşüm mümkün”

Tüm dünyada iş güvenliği ayrıca sağlığı adına yürütülen çalışmaların amacı; çalışanları korumak, üretim güvenliğini sağlamak ayrıca işletme güvenliğini desteklemektir. Düzenli ayrıca tedbirli bir iş hayatının izlenebilmesi ayrıca oluşabilecek iş kazalarının önüne geçilmesi için iş sağlığı ayrıca güvenliği son derece önem arz etmektedir. Bununla birlikte iş sağlığı ayrıca güvenliği kanun kapsamında ele alınmış ayrıca bu doğrultuda işyerlerine belirli yükümlülükler getirilmiştir. İşverenlere bu anlamda düşen yükümlülükler bulunmakla birlikte, gereği yerine getirilmediği durumlarda ise cezai yaptırımlar mevzu bahis olabilmektedir.

Yönetilebilir sistemler ile firmaların dijital dönüşümlerine katma değerli yazılımlar sunan Dijital Gen Kurucusu Sercan Kasım, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi, “Akım Metal A.Ş. bünyesinde AR-GE ekipleri tarafınca geliştirilen “İSG Takip Yazılımı” özelinde iş ortaklığı protokolü imzaladık. İş güvenliği ayrıca sağlığı konusunda, özellikle uygunsuzluk bildirimlerinin bir sistem üzerine inşa edilmesini, takip edilebilir bir sistem ile iş güvenliği uzmanı arkadaşlarımızın ayrıca firmaların bu konudaki hassasiyetlerine çözüm sunuyor olacağız. Bu firmalara sadece iş güvenliği özelinde değil, gereksiz vakit kayıplarının da önüne geçerek maliyet avantajı sağlayacağı gibi, iş sağlığı ayrıca güvenliği kanunu kapsamında yürütülen dijital bir dönüşüm hamlesidir. Olası iş kazalarını önlemek elimizde ayrıca bunu firmalar bazında bir kültür eki haline getirmek istiyoruz. 2023 yılı ile birlikte adından sıkça söz ettirecek olan bu yazılımın hepimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

“İSG kapsamında istek ayrıca ihtiyaçlara her vakit cevap verebilen yeni nesil bir uygulama”

Geleneksel ayrıca kalıplaşmış bazı çözümlerin sürdürülebilir olmadığını vurgulayan Kasım, “Akım Metal Ar-Ge ekibi ile uygulamanın İSG kapsamında istek ayrıca ihtiyaçlara her vakit cevap verebiliyor olmasını önemsiyoruz ayrıca (uygulamayı) bu alanda sürdürülebilir bir yapıya sahip teknoloji gereksinimlerini karşılayacak şekilde geliştirmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

45 yıllık işleme tecrübesine sahip Akım Metal, Tuzla–İstanbul’daki işletmesinde beyaz eşya, otomotiv, endüstriyel motor, havacılık ayrıca savunma sanayi sektörlerine metal işleme ayrıca metal enjeksiyon ile parça imalatı yapmaktadır. 2011 yılı itibariyle yeni ürünler üzerine çalışmak, pazarda farklılaşmak adına Ar-Ge çalışmalarına ağırlık veren Akım Metal, Bilim, Sanayi ayrıca Teknoloji Bakanlığı’nın sunduğu teşvikle kurulan Ar-Ge merkezini kurdu.

Ar-Ge Merkezi ile beraber Elektrik-Elektronik ayrıca Mekatronik konularında çeşitli mühendislik, laboratuvar ayrıca üretim yeteneklerini geliştirmeye devam eden Akım Metal, daha ileri teknolojide çözümler sunmayı hedeflemektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet