tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, gençlerin sorularını yanıtladı

Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Van’da bir ilki gerçekleştirerek tamamı gençlerden oluşan kalabalık bir grup ile bir araya gelerek gençlerin sorularını cevapladı.

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, gençlerin sorularını yanıtladı
28.04.2023 00:33
0
A+
A-

Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Van’da bir ilki gerçekleştirerek tamamı gençlerden oluşan kalabalık bir grup ile bir araya gelerek gençlerin sorularını cevapladı.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Genel Seçim’de AK Parti Van Milletvekili Adayı olarak seçime katılacak olan Abdulahat Arvas, seçim çalışmasında bir ilki daha gerçekleşti. Daha önce ilk kez profesyonel bir icraat belgeseli hazırlayan, sosyal medyayı aktif kullanan ayrıca 2022 tarihinde adından en çok söz ettiren vekil olan Arvas, gençlerle bir araya gelerek bir ilke daha imza attı. 18-25 yaş aralığındaki gençlerle Van Merkez İmam Hatip Lisesi konferans salonunda buluşan Arvas, hiçbir hazırlık yapılmadan katıldığı toplantıda sorulan soruları yanıtladı.

“Senin Yerin Benim Yanım” ayrıca “Sen Omuz Vermeden Olmaz” sloganları ile gençlere yönelik çalışmalar da yürüten Arvas, ilk kez oy kullanacak gençlerin de katıldığı buluşmada ülke ayrıca kenti ilgilendiren konularda cevaplar verdi. Dünden bugüne Türkiye’deki değişim ayrıca dönüşüm, bölgenin dünü ayrıca bugünü, Van’daki gençlere yönelik çalışmalar, bağımlılık, istihdam ayrıca belediyecilik hizmetleri gibi onlarca soru ayrıca başlık ile ilgili konuşan Arvas, verdiği samimi cevaplar ile salondakilerden takdir ayrıca alkış aldı.

Tüm sorulara içtenlikle yanıt veren Arvas, tekrardan seçilmeleri halinde gençlerle buluşmaya, çalışmaya ayrıca onları temsil etmeye devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex