tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5771
EURO
34,7943
ALTIN
2.511,15
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Ahlaksızlığa Karşı Savaşmalıyız

Milletimiz ayrıca yeni nesillerimiz tarihin hiçbir döneminde bugün ki gibi korkunç bir tehlikeyle karşı karşıya kalmamıştır. Çünkü kurulmak …

Ahlaksızlığa Karşı Savaşmalıyız
26.07.2022 15:06
0
A+
A-

Milletimiz ayrıca yeni nesillerimiz tarihin hiçbir döneminde bugün ki gibi korkunç bir tehlikeyle karşı karşıya kalmamıştır. Çünkü kurulmak istenen yeni dünya düzeninde bizi biz yapan tüm değerlerimiz, inanç sistemimiz, aile mefhumumuz, kültürel değerlerimiz, ahlaki yapımız, tüm mukaddes değerlerimiz, yeni nesillerimiz tam manasıyla yok edilmek istenmektedir.

Müslüman Türk Milletini ahlaken çökertmek, yeni nesillerimizi cinsiyetsizleştirmek, sapkın ilişkileri, pedofiliyi ayrıca zührevi hastalıkları ülkemizde yaygınlaştırmak, ailesiz ayrıca zürriyetsiz bir toplum oluşturmak için dört koldan farklı renk ayrıca biçimlerde hiç durmadan saldırıyorlar.

Geri dönüşümü olmayan bir büyük tehlike de cinsiyet değişimidir. Şu anda Cerrahpaşa ayrıca Zeynep Kamil’de birçok gencimiz cinsiyet değişimi için sıra bekliyor. Ayrıca psikiyatristlerin onayı olmadan bu değişim olmuyor. Neye göre ayrıca nasıl onay veriyorlar. Ve cinsiyet değişimi ameliyatının tüm masraflarını SGK’nın karşıladığı belirtiliyor. 2Milyon Dolar gibi bir rakam telaffuz ediliyor. Değişim ücretlerinin Avrupa Birliğinden karşılandığı söyleniyor. Sağlık Bakanlığımız bu işin neresindedir? Bu konulara bir an evvel cevap vermesi, aydınlığa kavuşturması gerekmektedir.

Buradan bu sapkınların tuzağına düşen gençlerimize de sesleniyoruz;

Biliyoruz ki çok büyük buhranlar yaşıyorsunuz. Girdiğiniz yol çıkmaz sokak. Hem dünyanızı hem ahiretinizi yakmayın, mahvetmeyin. Bizlere mutlaka ulaşın. Emin olun ki sizi bu girdaptan kurtarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Mücadelemiz ayrıca kavgamız sizi ağına düşürerek bu bataklığa ayrıca karanlıklara hapseden küresel çeteler ayrıca içimizdeki kuklalarına karşıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex