tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0525
ALTIN
2.326,19
BIST
9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Adalet Camii Yeni Hizmet Binası Hızla Yükseliyor

Osmangazi Belediyesi, eski ayrıca ihtiyaca cevap veremez hale geldiği için yıkılan, Adalet Camii hizmet binasının yerine daha modern ayrıca …

Adalet Camii Yeni Hizmet Binası Hızla Yükseliyor
08.08.2022 16:36
0
A+
A-

Osmangazi Belediyesi, eski ayrıca ihtiyaca cevap veremez hale geldiği için yıkılan, Adalet Camii hizmet binasının yerine daha modern ayrıca kullanışlı bir hizmet binası inşa ediyor. Betonarme imalatı tamamlanan yeni hizmet binasının, çatı örtüsü de yerleştirildi.

Vatandaşlardan gelen talepler ayrıca duyulan ihtiyaçlar doğrultusunda mahallelere hizmet binasıları inşa eden Osmangazi Belediyesi, Adalet Mahallesi’ne de yeni bir hizmet binası kazandırmak için çalışmaları sürdürüyor. Dar ayrıca sıkışık bir alana sahip Adalet Camii’nin zamanla eskiyen ayrıca ihtiyaca cevap veremez hale gelen mevcut ek binası, geçtiğimiz Mayıs ayında Osmangazi Belediyesi tarafınca yıkıldı. Ardından başlatılan yeni hizmet binası inşaatı ayrıca çevre düzenleme çalışmaları kapsamında yaklaşık 2 ay gibi kısa bir süre içerisinde yeni hizmet binasının betonarme kısmının imalatı tamamlandı.

İlçe genelinde mahalle sakinlerinin buluşup birlikte zaman geçirebilecekleri alanlar kazandırmak için pek çok cami ayrıca çevresinde kamulaştırmalar gerçekleştirip, elde edilen alanlara park ayrıca meydanlar kazandırdıklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Camilerimiz, yalnızca ibadethane değil, aynı zamanda mahalle sakinlerimizin buluştukları, birlikte sohbet edebildikleri birer buluşma yeri. ilçemiz, ne yazık ki yoğun göçten en fazla etkilenen, plansız ayrıca çarpık yapılaşmanın getirdiği sıkıntıları en çok yaşayan ilçelerden biri. Osmangazi Belediyesi olarak, göreayrıca geldiğimiz ilk günden itibaren hem kaçak yapılaşmanın önünü kesmek, hem de mevcut çarpıklığın getirdiği sorunları çözmek için büyük bir çaba harcadık. Diğer yandan da, her mahallemize yeni meydanlar kazandırıyoruz. Pek çok camimizin çevresini açarak, buraları vatandaşlarımızın buluşup birlikte zaman geçirecekleri alanlara dönüştürdük; dönüştürmeye de devam ediyoruz” dedi.

Adalet Mahalle Camiinin yeni bir hizmet binası kazandırmak için çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Dündar; “Vatandaşlarımızın talebi üzerine başlattığımız çalışmayla, eski binayı yıkarak, içerisinde bay, bayan ayrıca engelli tuvaletleri, çay ocağı, dernek yönetim odası, 25 kişilik Kur’an Kursu, öğretmen odası, mutfak abdestlik ayrıca tuvaletin bulunduğu güzel bir hizmet binası inşa ediyoruz. Kısa süre içerisinde tamamlayıp mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu