tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Acer’dan performans ve üretkenlik isteyenlere kullanım kolaylığı sunan dizüstü bilgisayar: Aspire 3

Acer’ın performans ayrıca üretkenlik özellikleri ile öne çıkan dizüstü bilgisayarı Aspire 3 (A315-59G), ev kullanıcılarının günlük iş ayrıca …

Acer’dan performans ve üretkenlik isteyenlere kullanım kolaylığı sunan dizüstü bilgisayar: Aspire 3
21.10.2022 11:28
0
A+
A-

Acer’ın performans ayrıca üretkenlik özellikleri ile öne çıkan dizüstü bilgisayarı Aspire 3 (A315-59G), ev kullanıcılarının günlük iş ayrıca eğlence ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap veriyor. 12. Nesil Intel Core™ i5 işlemcilerden ayrıca NVIDIA® GeForce® MX550 grafik kartından güç alan cihaz, uygulamalarınızı uyumlu ayrıca sorunsuz bir şekilde çalıştırmaya yardımcı olurken, çalıştığınız ya da oyun oynadığınız süre boyunca yetecek gücü sağlıyor.

12. Nesil Intel Core™ i5 işlemci cihazın performansını bir adım yukarı taşırken, GeForce® MX550 grafik kartı, uzun pil ömrüyle optimum performans arasında kullanıcılara mükemmel bir denge sağlamak için NVIDIA Optimus teknolojisiyle de sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Her an yüksek üretkenlikle hareket edebilmenizi sağlayan donanım yetenekleri bu cihazı aynı ev içinde yaşayan ayrıca farklı amaçlar için bilgisayar kullanan aile bireyleri için ideal hale getiriyor. Sade ayrıca şık tasarımıyla da göze çarpan cihazın gri ayrıca mor olmak üzere iki renk seçeneği mevcut.

Yenilikçi özellikler

Aspire 3’ün 15,6 inçlik 1080p Full HD ekranı, internette gezinmekten film izlemeye ya da oyun oynamaya kadar çeşitli deneyimler için hem keskin hem de akıcı görseller ile mükemmel bir görüntüleme performansı sunuyor. Ve Acer BlueLightShield teknolojisi ile ekranın yaydığı mavi ışık miktarını ayarlayabiliyorsunuz. Görsel zenginliği bir adım öteye taşıyan bu teknoloji, görüntüleri yüksek doğrulukla elde etmenize imkân sağlıyor.

Windows 11 Home yüklü olarak gelen dizüstü bilgisayar, bu işletim sisteminin birçok yenilikçi işlevini de kullanıcılarına sunuyor. Özellikle yeni Snap Layouts özelliği kullanıcıların ekranı birden çok alana bölerek kolayca çoklu görev yapmasına olanak tanıyor. Bu çoklu görev özelliği, işinizi daha iyi organize etmenize ayrıca kolaylaştırmanıza yardımcı oluyor.

Yüksek hızlı depolama ayrıca zengin bağlantı seçenekleri

Aspire 3’ün çok çeşitli bağlantı seçenekleriyle kullanıcılar nerede olurlarsa olsunlar, hızlı bağlantı kurabiliyor ayrıca tüm bağlantı seçeneklerinden yararlanarak en yeni bilgileri kolayca edinebiliyorlar. 3 adet USB 3.2 Nesil 1 Tip A bağlantı noktasıyla gelen dizüstü bilgisayar, ister sunum yapmak üzere başka bir cihaza bağlanın ister en yeni çevre birimlerini kullanın; her an her duruma karşı hazırlıklı olmanıza imkân sunuyor. Ve daha büyük bir ekran kullanmanız gerektiğinde HDMI® bağlantı noktası aracılığıyla harici bir ekrana da kolaylıkla bağlanabiliyorsunuz. Cihaz, 32 GB’ye kadar artırılabilen, 8 GB DDR4 RAM ayrıca 512 GB PCIe depolama kapasitesi ile bol miktarda alan sunuyor. Bu sayede kullanıcılara, görevlerini yerine getirmeleri ayrıca iş yüklerini basitleştirmeleri için yeterli gücü ayrıca depolama alanını fazlasıyla veriyor.

Düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli görüntüler

Cihaz, Acer’ın Temporal Noise Reduction (TNR) teknolojisine sahip bir 720p HD web kamerası ile düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli görüntüler sunarken, aile ayrıca arkadaşlarınızla görüntülü görüşmelerinizi sorunsuz ayrıca keyifli bir hale getiriyor. İnceltilmiş ayrıca pratik kullanıma uygun hale getirilmiş sade tasarımı sayesinde kullanıcıların kolaylıkla taşıyabildiği Aspire 3, sadece 1,78 kg ağırlığında. Gri ayrıca mor seçenekleri ile gelen cihazın ergonomik menteşe tasarımı ise daha fazla hava çıkışı sağlayarak termal performansı artırıyor.

Fiyat ayrıca bulunabilirlik

Acer Aspire 3 (A315-59G) dizüstü bilgisayar, mediamarkt.com.tr’de 14.499 TL ile başlayan fiyatlarla satışta.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu