tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Acer’dan ergonomik özellikleri ile öne çıkan, profesyonellere özel bir monitör: CB292CU

Acer’ın ergonomik özellikleri ile profesyoneller kullanıcıların hayatını kolaylaştıran CB2 monitör serisinin CB292CU modeli, sahibi olduğu …

Acer’dan ergonomik özellikleri ile öne çıkan, profesyonellere özel bir monitör: CB292CU
18.08.2022 12:36
0
A+
A-

Acer’ın ergonomik özellikleri ile profesyoneller kullanıcıların hayatını kolaylaştıran CB2 monitör serisinin CB292CU modeli, sahibi olduğu yenilikçi teknolojilerle ile kusursuz bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Monitörün çerçevesiz tasarımı izleme alanını artırmasını sağlarken, göz yorgunluğu azaltan özellikleri daha konforlu bir kullanımı mümkün kılıyor.

Acer’ın 2560×1080 piksel çözünürlüklü 29 inçlik ekrana sahip monitörü CB292CU, sunduğu keskin detaylar ayrıca doğru renklerle kullanıcılarının konforlu bir izleme deneyimi yaşamasına olanak tanıyor. 1 ms tepki süresi ile bulanık olmayan net görüntüler sunan ayrıca bu sayede sürükleyici bir deneyim elde edilmesini sağlayan monitör, 99 sRGB renk gamı sayesinde olağanüstü görsellere sahip bir ekran deneyimi sunuyor. Ergonomik özellikleri ile profesyonel kullanıcıların hayatını kolaylaştıran cihazın, 5° ila 35° eğilebilme ayrıca 360 derece dönme ayarı özellikleri sayesinde boynunuzu iyi bir pozisyonda tutabilmeniz mümkün. VESA standardı desteği ile monitörü kolay bir şekilde duvara monte edebilirken; ekran yüksekliğini, eğimini ayrıca aşağı yukarı hareket özelliğini kolaylıkla ayarlayabileceğiniz ergonomik stant ile kendiniz için harika bir çalışma açısı bulabiliyorsunuz. Bu özellik ile ekran yüksekliğini 180 mm’ye kadar artırabiliyorsunuz. Ve yüksekliği ayarlamak ayrıca dik konumda kullanım için monitörü 90 derece döndürmek de mümkün.

AMD FreeSync™ teknoloji ile gelen monitörün ZeroFrame tasarıma sahip ekranı oyun deneyiminizi bir adım öteye taşır. ZeroFrame™ tasarım ve izleme alanını artırmasının yanı sıra birden fazla monitör kullanılan kurulumların neredeyse kusursuz olmasını sağlıyor. Aynı zamanda bu tasarım sayesinde monitörler daha fazla eğlence ayrıca maksimum ekran görünürlüğü sunuyor. Monitör 178 derecelik izleme açısı sunarak farklı noktalarda da aynı deneyimi sağlıyor.

Hem çevre dostu hem çok şık

Acer CB292CU monitörde yer alan Acer BlueLightShield teknolojisi, renk tonunu ayrıca parlaklığı ayarlayarak zararlı olabilecek mavi ışığı azaltıyor. Yine bu modelde yer alan Flickerless teknolojisi gözlerinizi gereksiz yorgunluğa karşı koruyor. Acer ComfyView ayrıca Low Dimming teknolojileri ise monitör parlaması ayrıca göz yorgunluğunu azaltıyor, böylece monitörün karşısında daha uzun süre zaman geçirebiliyorsunuz. Tüm bu özellikler sayesinde ise daha konforlu bir görüntüleme deneyimi elde ediyorsunuz.

6 eksenli renk ayarı formatı ile gerçek renkleri ayrıca tonları sunarken birden fazla ekranı aynı renge dönüştürerek çok daha gerçekçi renklerle bir görüntüleme sunuyor. 4,32 kg ağırlığındaki bu şık monitör, ENERGY STAR® belgesi ayrıca TCO sertifikaları ile aynı zamanda çevre dostu bir cihaz olarak da dikkat çekiyor.

Fiyat ayrıca Bulunabilirlik

Acer CB292CU monitor, hepsiburada.com üzerinde 3.898 TL fiyat ile satışa sunuluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu