tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Acer, Çevre Dostu Vero Serisini Üstün Performanslı Aspire Vero Dizüstü Bilgisayar ve Acer Vero Projektör ile Genişletiyor

Her iki yeni ürünün kasasında yüzde 40’ın üzerinde tüketim sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) plastik kullanılmış ayrıca ambalajları tamamen geri dönüştürülebilir malzemeler içeriyor

Acer, Çevre Dostu Vero Serisini Üstün Performanslı Aspire Vero Dizüstü Bilgisayar ve Acer Vero Projektör ile Genişletiyor
22.04.2023 00:32
0
A+
A-
  • Her iki yeni ürünün kasasında  yüzde 40’ın üzerinde tüketim sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) plastik kullanılmış ayrıca ambalajları tamamen geri dönüştürülebilir malzemeler içeriyor

Acer, işletmeleri ayrıca tüketicileri yüksek performanslı, güç tasarrufu sağlayan teknolojilerle donatmak ayrıca karbon ayak izlerini azaltmak için daha fazla seçenek sunan Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P) dizüstü bilgisayar ayrıca Acer Vero PL3510ATV lazer projektör dahil olmak üzere çevre dostu ürün yelpazesindeki en yeni ürünleri tanıttı.

Aspire Vero 15 dizüstü bilgisayar, Intel® Evo™ dizüstü bilgisayarın aynı anda çok daha fazlasını yapmasını sağlamak için tasarlanan Intel® Iris® Xe  grafik özelliğine sahip 13. Nesil Intel® Core™ işlemcilerle güçlendirildi. Şu ana kadar birçok ödüle layık görülen Aspire Vero serisi, kasasında kullanılan tüketim sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) plastik malzeme sayesinde dayanıklılıktan herhangi bir ödün vermeden CO2 emisyonlarını azaltıyor. Cihaz ve 15 inç FHD IPS ekran, pil yönetimi için Acer VeroSense™ ile Acer PurifiedView™ ayrıca Acer PurifiedVoice™ iş birliği teknolojilerini içeren 1440p QHD web kameraya sahip.

Acer ve Full HD çözünürlük, 4.800 ANSI lümen diyot ayrıca uzun süreli parlaklık için 30.000 saatlik lamba ömrüyle[4] göze çarpan Acer Vero PL3510ATV projektörü de tanıttı. Lazer teknolojisi ile geliştirilen projektörün enerji tasarruflu tasarımı, geleneksel lamba tabanlı projektörlere kıyasla yüzde 48’e kadar daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor[2]. Sonuç olarak daha uzun ürün ömrü sayesinde hem toplam sahip olma maliyetini hem de karbon ayak izini azaltıyor. Acer’ın Earthion platformuna paralel olarak, en son Vero ürünlerinin kasalarında PCR plastik ayrıca geri dönüştürülebilir ambalaj kullanılıyor.

Acer Aspire Vero 15 Laptop

Aspire Vero 15  (AV15-53P) çevre dostu tasarımı ayrıca yüksek performansa yönelik bir dizi özelliği bir araya getirerek güçlü ayrıca şık görünümlü bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyan kullanıcılara hitap ediyor. 15,6 inç Full HD ekranı[4], 16:9 en boy oranı ayrıca yüzde 100 sRGB[4] özelliklerine sahip büyük ekran alanıyla kullanıcıların iş ayrıca eğlenceyle ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Intel Iris Xe grafik özellikli 13. Nesil Intel Core i7 işlemcilerle güçlendirilen Windows 11 dizüstü bilgisayar, kullanıcıların çalışırken, içerik oluştururken veya oyun oynarken üretkenliklerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı oluyor ayrıca gerçek dünyaya yönelik hızlı şarj ayrıca uzun pil ömrü, hızlı tepki verme, anında uyanma ayrıca akıllı iş birliği gibi temel deneyim hedeflerine ulaşmak için tüm Intel Evo dizüstü bilgisayar gereksinimlerini karşılıyor.

Aspire Vero 15 ve daha kaliteli konferans görüşmeleri için Acer PurifiedView ayrıca AI Noise Reduction teknolojisine sahip PurifiedVoice içeren 1440p QHD kamera ile birlikte geliyor. Cihaz, güvenilir ayrıca sorunsuz bağlantı için Wi-Fi 6E teknolojisine sahip ayrıca aynı zamanda iki adet Thunderbolt™ bağlantı noktası 4 adet Type-C USB bağlantı noktası, iki adet USB 3.2 Gen 1 Type-A bağlantı noktası, 1 adet HDMI 2.1 bağlantı noktası, DC güç girişi ayrıca bir adet ses girişi içeriyor. Kapsamlı bağlantı noktası yelpazesiyle kullanıcılar nerede olursa olsunlar bağlı ayrıca üretken kalıyor. Ve 16 GB’a kadar yerleşik LPDDR5 bellek ayrıca 1 TB’a kadar depolama alanını destekleyen iki adet M.2 SSD ile donatılmış.

Çevre Dostu Tasarım

Aspire Vero 15, Acer’ın çevre üzerinde sürekli olumlu etki yaratma hedefi doğrultusunda daha fazla geri dönüştürülmüş malzeme içerecek ayrıca cihazın ömrünü uzatarak atıkları daha da azaltacak şekilde özenle tasarlandı. Önceki nesil çevre dostu dizüstü bilgisayarlarla karşılaştırıldığında günlük kullanım ayrıca yıpranmaya karşı daha dayanıklı bir şekilde tasarlanan Aspire Vero 15’in kasasında kullanılan plastik oranı yüzde 30’dan yüzde 40’a çıkarılırken, kasa malzemesi üretiminde CO2 emisyonu yüzde 30 oranında azaltıldı[1]. Cihazın göz alıcı boyasız kasası daha az uçucu organik bileşen içerirken tuş başlıkları ayrıca adaptör kasasında yüzde 50 PCR malzeme kullanılmış. Pürüzsüz OceanGlass™ dokunmatik yüzeyi de okyanusa bağlı geri dönüştürülmüş plastik içeriyor.

Cihazın kullanım ömrünü daha da uzatmak amacıyla onarım ayrıca kullanım ömrü sonunda geri dönüşümünü kolaylaştırmak üzere standartlaştırılmış vidalar kullanıyor. Cihaz, yüzde 100 geri dönüştürülmüş kağıttan ayrıca yüzde 90’a kadar geri dönüştürülmüş kartondan yapılmış ayrıca ergonomik bir dizüstü bilgisayar standı olarak tekrardan kullanılabilen çok amaçlı geri dönüştürülebilir ambalajla sunuluyor. Entegre VeroSense™ yönetim uygulamaları, kullanıcıların aralarından seçim yapabilecekleri dört performans modu ile pilin enerji tüketimini ayrıca kullanım ömrünü kontrol edebilmelerine olanak tanıyor.

Acer Vero PL3510ATV Smart Projector

Acer Vero PL3510ATV, gelişmiş lazer ışığı projeksiyonu ayrıca yüksek enerji verimliliğini taşınabilir bir cihazda bir araya getiriyor. Full HD çözünürlük, dinamik 4.800 ANSI lümen lazer diyot ayrıca 50.000:1 kontrast oranı ile donatılan bu projektör, parlak iç mekan ortamlarında bile uzun mesafelerden parlak, kristal netliğinde görüntüler yansıtıyor. Üstün lazer fosfor aydınlatma teknolojisi, geleneksel lamba tabanlı projektörlere kıyasla sekiz kat daha az aydınlatma bozulması ayrıca yüzde 48 daha az güç tüketimiyle zengin ayrıca doğru renkler sunuyor[2]. Cıva içermeyen projektör ve çevreye verilen zararı azaltmak için kasasında yüzde 50 PCR plastik içeriyor. Bu özellikler 30.000 saatlik kullanım ömrüyle birleştiğinde toplam sahip olma maliyetinden tasarruf edilmesine ayrıca atıkların azaltılmasına yardımcı oluyor.

Acer Vero PL3510ATV projektör, evde ya da işte çok yönlülüğü en üst düzeye çıkarmak için 2D Keystone ayrıca projeksiyonu herhangi bir görüntüleme yüzeyine otomatik olarak ayarlayarak bozulmasız görüntü sağlayan 4 köşe düzeltme teknolojisini destekliyor, lens kaydırma özelliği ise cihazı hiç hareket ettirmenize gerek kalmadan lensi yönlendirmenizi sağlıyor. Acer Vero PL3510ATV projektör ve 7/24 kesintisiz yansıtma desteğiyle kullanıcılara uzun süreler boyunca bile güvenilir ayrıca yüksek kaliteli performans sağlıyor ayrıca bileşenlerinin bulunduğu tüm ortamlarda güvende olması için IP5X düzeyinde korumaya sahip. Acer Vero PL3510ATV sinematik sesler sunan ayrıca harici hoparlör ihtiyacını ortadan kaldıran 10W dahili hoparlörün yanı sıra üst düzey ses kalitesi için Ses Dönüşü (Audio Return) işlevini de destekliyor. Bu, kullanıcıların favori hoparlörlerini projektöre bağlamasına olanak tanıyarak etkileyici görsel ekranı tamamlayan sürükleyici bir ses deneyimi yaşatıyor. Cihazla birlikte gelen Android TV[3] destekli dongle sayesinde Acer Vero PL3510ATV, Chromecast uyumluluğuyla kaynak cihazdaki uygun uygulamalardan kesintisiz video akışı ayrıca ekran yansıtma imkanı sunuyor.

Fiyatlandırma ayrıca Bulunabilirlik

Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P) Mayıs ayı itibariyle EMEA bölgesinde 899 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer Vero PL3510ATV projektör Eylül ayı itibariyle EMEA bölgesinde 1.399 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Özellikler, fiyatlar ayrıca bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlarda bulunabilirlik, ürün özellikleri ayrıca fiyatlar hakkında daha fazla bilgilendirme edinmek için lütfen acer adresinden size en yakın Acer ofisi ile iletişime geçin.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu