tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

835 bin TL’ye C-SUV keyfi Nissan Qashqai’den

Nissan Qashqai’nin 1.3 Tekna düz vites çift renk opsiyonu, Eylül ayına özel yaklaşık 70 bin TL indirimli olarak sunuluyor. Bu yıl lansmanı …

835 bin TL’ye C-SUV keyfi Nissan Qashqai’den
13.09.2022 12:21
0
A+
A-

Nissan Qashqai’nin 1.3 Tekna düz vites çift renk opsiyonu, Eylül ayına özel yaklaşık 70 bin TL indirimli olarak sunuluyor.

Bu yıl lansmanı gerçekleşen Nissan Qashqai’nin yeni jenerasyonunda avantajlı kampanyalar devam ediyor. Nissan Türkiye’nin duyurusunu yaptığı son kampanyaya göre, Eylül ayında Nissan Qashqai’nin 1.3 Tekna düz vites, çift renk seçeneğinden almak isteyenler 903.800 TL liste fiyatı yerine 835 bin TL ödeyecekler. Sınırlı sayıdaki bu özel indirimli fiyat opsiyonunda kredi kampanyası geçerli olmayacak.

Nissan Qashqai’nin Eylül ayına özel avantajlı kampanyaları devam ediyor

Üçüncü jenerasyonu ile yeni yüzüne kavuşan Nissan Qashqai, cazip fiyat seçeneklerine ek olarak Eylül ayı kampanyası kapsamında 150.000 TL için 12 ay vade ayrıca 0 faizli kredi imkanı veya anahtar teslim fiyatında 20.000 TL takas desteği ile sunuluyor.

Yeni Nissan Qashqai; 5 farklı sürüş modu, güçlü ayrıca tasarruflu motoru, üstün sürüş performansı, LED farları, daha da geliştirilen konfor ayrıca teknolojik özellikleriyle segmentindeki iddiasını sürdürürken, hafif hibrit (mild-hybrid) teknolojisini ise 4×4 çekiş sistemiyle sunarak rakiplerinden ayrışıyor. Nissan Qashqai, sınıfında ilk kez kullanılan Önsezili Akıllı Çarpışma Uyarı Sistemi gibi üst düzey akıllı güvenlik özellikleri, iç mekanda ferahlığı artıran cam tavanı ayrıca gelişmiş bağlanabilirlik özellikleri ile de farklılaşıyor. Designpack ayrıca üzeri donanımlarda geçerli olan Nissan Qashqai kredi kampanyası, cazip kredi koşulları ayrıca avantajlı takas desteği sunuyor.

Kampanyalar hakkında detaylı bilgilendirme için sizi nissan’ye ayrıca yetkili satıcılarımıza bekliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu