tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

6 Bin 500 Öğrencinin Kırtasiye Malzemesi Kemer Belediyesi’nden

Kemer Belediyesi, eğitime yaptığı katkılarla Türkiye’de adından söz ettirmeye devam ediyor. Emekli öğretmen olması dolayısıyla eğitime her …

6 Bin 500 Öğrencinin Kırtasiye Malzemesi Kemer Belediyesi’nden
10.08.2022 15:21
0
A+
A-
Kemer Belediyesi, eğitime yaptığı katkılarla Türkiye’de adından söz ettirmeye devam ediyor.
Emekli öğretmen olması dolayısıyla eğitime her fırsatta destek ayrıca büyük önem veren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, geleceğin teminatı olan öğrencilere yatırım yapmaya devam ediyor.
“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla hareket eden Kemer Belediyesi, ana sınıfından 8’nci sınıfa kadar eğitim alan 6 bin 500 öğrencinin kırtasiye malzemelerini ücretsiz olarak karşılıyor.
Belediye Başkanı Topaloğlu öncülüğünde öğrencilerin kırtasiye malzemelerini karşılayan Kemer Belediyesi, bin 860 lise öğrencisinin ücretsiz taşınmasını, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz eğitim verilmesini ayrıca üniversiteye giden öğrencilere aylık 700 lira burs verilmesini de sağlayan Başkan Topaloğlu, ailelerin eğitim masraflarından bir nebze olsun kurtulmasına katkıda bulunuyor.
Eylül ayında başlayacak olan 2022-2023 eğitim ayrıca öğretim yılı öncesinde öğrencilerin kırtasiye malzemeleri hazırlanarak okullara ulaştırılmaya başlandı.
Kırtasiye malzemelerini hazırlayan belediye personelini ziyaret eden Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik etti.
– Başkan Topaloğlu, kırtasiye malzemelerini kendi elleriyle hazırladı
Başkan Topaloğlu ayrıca Başkan Yardımcısı Gül, hazırlanan kırtasiye malzemelerini yerinde inceledikten sonra belediye personeline yardım ederek, kırtasiye malzemelerini hazırladı.
Hazırlanan malzemeler daha sonra Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu’na götürüldü. Başkan Topaloğlu, okula getirilen kırtasiye malzemelerinin taşınmasına da yardım etti.
Eğitime her vakit destek olmaya devam ettiklerini belirten Topaloğlu, yaptığı açıklamada, ailelerin bütçesine bir nebze olsun katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Topaloğlu, her sene yaptıkları ücretsiz kırtasiye malzemelerini bu yıl da vereceklerini ayrıca hazırlanmaya başlandığını anlatarak, “Şu anda tüm kırtasiye malzemelerini hazırlıyoruz ayrıca okullara teslim ediyoruz. Toplam 6 bin 500 öğrencinin kırtasiye malzemesi Kemer Belediyesinden. Bunun bin 200 tanesi ana okullarına gidiyor. Bunun yanı sıra lise öğrencilerimizi ücretsiz taşıyoruz. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması için uğraşıyoruz. Ücretsiz kırtasiye veren ayrıca lise öğrencilerini ücretsiz taşıyan Türkiye’de başka bir belediye yoktur. Eğitime yaptığımız katkılar artarak devam edecek.” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu