tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3451
EURO
35,1132
ALTIN
2.307,40
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

2023 Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülü’nün sahibi Volkswagen ID. Buzz Cargo

Volkswagen ID. Buzz Cargo, Uluslararası Bu yılın Ticari Aracı (IVOTY) jürisi tarafınca 2023 Uluslararası Bu yılın Ticari Aracı ödülüne layık …

2023 Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülü’nün sahibi Volkswagen ID. Buzz Cargo
22.09.2022 00:36
0
A+
A-

Volkswagen ID. Buzz Cargo, Uluslararası Bu yılın Ticari Aracı (IVOTY) jürisi tarafınca 2023 Uluslararası Bu yılın Ticari Aracı ödülüne layık görüldü.

IAA Transportation 2022’de tam anlamıyla bir model atağı gösteren Volkswagen Ticari Araç, fuarda ve bir büyük ödülün de sahibi oldu. Bu yıl 31’incisi düzenlenen International Van of the Year (IVOTY) – Uluslararası Bu yılın Ticari Aracı Ödülleri’nde ID. Buzz Cargo büyük ödüle layık görüldü.

IVOTY Jürisi, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden hafif ticari araç özelinde uzman 34 uluslararası gazeteciden oluşuyor. Jüri üyeleri aday olan araçları, güvenlik, teknoloji, verimlilik, sürdürülebilirlik gibi ana kriterlere göre değerlendiriyor.

Ödüle layık görülen ID. Buzz ailesinin tamamen yük ayrıca eşya taşımacılığına yönelik ID. Buzz Cargo modeli IAA Transportation 2022 fuarında ilk kez tüketiciyle buluştu. ID. Buzz Cargo, iç alanda iş için geniş bir alan sunarken, 425 km’ye kadar menzil ayrıca 30 dakika gibi bir sürede hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekiyor.

ID. Buzz Cargo sonbahardan itibaren Avrupa, 2024 yılının ilk çeyreğinden yılından itibaren de Türkiye yollarında kendini gösterecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu