tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5198
EURO
34,7291
ALTIN
2.489,09
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

2022 yılını başarılarla kapatan EÜTF Hastanesi 2023 yılına borçsuz giriyor

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın katılımıyla 2022 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

2022 yılını başarılarla kapatan EÜTF Hastanesi 2023 yılına borçsuz giriyor
11.01.2023 00:15
0
A+
A-

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın katılımıyla 2022 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı. Tıp Fakültesi Muhiddin Erel Amfisinde gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Budak’ın yanı sıra Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemil Gürgün, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Özgür Çoğulu, fakülte ayrıca hastane üst yönetimi, anabilim dalı başkanları, akademisyenler ayrıca idari çalışanlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle hastane borçlarının kapatılmasının ardından yeni bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “ Devlet erkânımız, Covid-19 ayrıca İzmir depremi süreçlerindeki mücadelemiz ayrıca akademik kadromuzun başarısı nedeniyle memnuniyetlerini daima dile getirdiler. Bu çabalarımızın ayrıca girişimlerimizin sonucu olarak A Plus statüsünde yer alan Hastanemizin tüm borçları ödendi ayrıca her şeye tekrardan başladık. Son bir yılda pek çok birimimizin fiziki alt yapısını yenilerken son teknoloji cihazları da akademisyenlerimizin ayrıca vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu sürece katkılarından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

“Amaç tüm alanların akreditasyonu”

Ege Üniversitesinde birlik ayrıca beraberlik ortamı oluştuğuna göze çarpan Rektör Budak, “Üniversitemizde 5 yıllık süre içerisinde bir kalite kültürü inşa ettik.  Araştırma üniversitesi unvanını almamızda Tıp Fakültemizin de önemli katkıları oldu. Üniversitemizde tüm kadrolarımızın birbirlerine kenetli bir şekilde hareket etmesi gerekiyor. Ege Üniversitesinin marka değerini daha da yukarılara taşımak adına çok çalışmalıyız. Uzmanlık alanlarındaki akreditasyon sayımızı 5’ten 23’e çıkarttık, tümünü akredite etmeyi hedefliyoruz. İdari kadrolarımızla birlikte ideal bir hastane yapısı oluşturmak için çabalıyoruz” dedi.    

Bilgilendirme çağında bilim üretmenin üniversitelerin en önemli görevlerinden olduğunu belirten Prof. Dr. Budak, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında, Ege Üniversitesi idari ayrıca akademik çalışanlardan beklentilerimiz de yüksek. Daha fazla Ar-Ge çalışması, daha kaliteli sağlık hizmeti ayrıca daha çok bilim üretmek için ekstra gayret göstermeliyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ülkemize şevkle hizmet etmeli ayrıca bizlere emanet edilen bu güzel ülkeyi bir adım öteye nasıl taşıyacağımızı düşünerek hareket etmeliyiz. Hepinize; sevdiklerinizle, sağlıklı ayrıca huzur dolu mutlu yıllar diliyorum” diye konuştu.

Etkinlikte, EÜTF Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Özgür Çoğulu, 2022 yılının hastane konusunda değerlendirmesini içeren bir sunum gerçekleştirdi. 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet