tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

2022 Dünya Şampiyonası Kura Çekimini Kaçırmayın

2022 Dünya Şampiyonası kura çekimi 11 Eylül’de LCS Şampiyonası yayınının ardından gerçekleşecek. 11 Eylül’de Kuzey Amerika’nın LCS şampiyonu …

2022 Dünya Şampiyonası Kura Çekimini Kaçırmayın
07.09.2022 10:51
0
A+
A-

2022 Dünya Şampiyonası kura çekimi 11 Eylül’de LCS Şampiyonası yayınının ardından gerçekleşecek.

11 Eylül’de Kuzey Amerika’nın LCS şampiyonu kupayı kaldırdıktan kısa bir süre sonra kura çekimiyle League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası serüvenini başlatacağız!

Ön Eleme Aşaması Kurası

2022 Dünya Şampiyonası kura çekiminde ön eleme aşamasındaki 12 takım önceden kendi bölgelerinde gösterdikleri performansa göre üç torbaya dağıtılacak. Grupların birbirleriyle performans bakımından uyumlu olması için takımlar kuradan önce torbalara ayırdık. Devamında bu torbalardaki takımlar Dünya Şampiyonası’nın ön eleme aşaması için A ayrıca B Grubu olacak şekilde altışarlı iki gruba bölünecek.

1. torbada LPL 4.’sü, LCK 4.’sü, LEC 3.’sü ayrıca PCS 2.’si yer alacak.

2. torbada LEC 4.’sü, LCS 3.’sü, VCS 2.’si ayrıca LJL 1.’si yer alacak.

3. torbada LCO 1.’si, ŞL 1.’si, LLA 1.’si ayrıca CBLOL 1.’si yer alacak.

Hiçbir takım kendi bölgesinden başka bir takımla aynı grupta olmayacak. Ön eleme maçları 29 Eylül’de Meksiko’da başlayacak.

Grup Aşaması Kurası

Ön eleme aşaması kurasının ardından grup aşaması kurası çekilecek. Kalan 12 takım önceden kendi bölgelerinde gösterdikleri performansa göre üç torbaya ayrılmıştı. Bu üç torbadaki takımlar Dünya Şampiyonası’nın grup aşaması için dörderli dört gruba dağıtılacak.

1. torbada LPL 1.’si, LCK 1.’si, LEC 1.’si ayrıca LCS 1.’si yer alacak.

2. torbada LPL 2.’si, LCK 2.’si, LEC 2.’si ayrıca PCS 1.’si yer alacak.

3. torbada LPL 3.’sü, LCK 3.’sü, LCS 2.’si ayrıca VCS 1.’si yer alacak.

NOT: Ön eleme aşamasının kazananları ön elemeler sona erdiğinde her biri farklı bir grupta olacak şekilde doğrudan dört gruba dağıtılacak ayrıca kura çekiminin bir parçası olmayacak.

Hiçbir takım kendi bölgesinden başka bir takımla aynı grupta olmayacak. Bir kura bu duruma yol açıyorsa veya gelecekte kesinlikle bu duruma yol açacaksa ilgili takım bir sonraki uygun gruba yerleştirilecek. Grup aşaması maçları 7 Ekim’de New York’ta başlayacak.

11 Eylül’de LCS Şampiyonası yayınından kısa bir süre sonra lolespor adresinde LeTigress’ın sunumuyla gerçekleşecek 2022 Dünya Şampiyonası kura çekimini kaçırmayın. Gelişmelerden haberdar olmak için #Worlds2022 ayrıca #2022DünyaŞampiyonası etiketlerini ayrıca lolespor hesabını takip edin, ve lolespor adresinden de gözünüzü ayırmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu