tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3410
EURO
35,0620
ALTIN
2.238,57
BIST
8.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
9°C
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

2000 Evler Mahallesi’ne Yeni Yapılan Parka Ağaçlar Dikildi

Nevşehir Belediyesi tarafınca 2000 Evler Mahallesi’ne yapılan park alanına çeşitli türde 200’ü aşkın ağaç dikimi gerçekleştirildi. 4 bin 500 …

2000 Evler Mahallesi’ne Yeni Yapılan Parka Ağaçlar Dikildi
27.07.2022 11:36
0
A+
A-

Nevşehir Belediyesi tarafınca 2000 Evler Mahallesi’ne yapılan park alanına çeşitli türde 200’ü aşkın ağaç dikimi gerçekleştirildi. 4 bin 500 metre kare büyüklüğündeki park alanına belediye ekiplerince gençler için suni çim futbol sahası da yapılacak.

Nevşehir Belediyesi Park ayrıca Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince 2000 Evler Mahallesi’ndeki MEDAŞ İşletme Müdürlüğü binası yanındaki 4 bin 596 metre karelik alana yeni bir park yapılıyor. İçerisinde çocuklar için oyun grupları ayrıca mahalle sakinleri için yürüyüş yollarının bulunacağı parkta ağaçlandırma çalışmaları başladı.

Belediye ekipleri park içerisine 200’ü aşkın ıhlamur, süs eriği, çınar ayrıca kestane ağacı dikimi gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin gün boyu aileleri ile birlikte hoşça zaman geçirebilmeleri için kent mobilyalarının da yerleştirileceği parka ve gençler için suni çim futbol sahası da yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu