tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5902
EURO
34,8583
ALTIN
2.494,59
BIST
9.693,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

19. Uluslararası Sürdürülebilir Enerji Teknolojileri Konferansı “SET2022” Haliç Üniversitesi’nin Ev Sahipliğinde Gerçekleşecek

Sürdürülebilir enerji teknolojileri, kalkınma ayrıca enerji güvenliği için bu yıl 19’uncu kez düzenlenecek olan Uluslararası Sürdürülebilir …

19. Uluslararası Sürdürülebilir Enerji Teknolojileri Konferansı “SET2022” Haliç Üniversitesi’nin Ev Sahipliğinde Gerçekleşecek
10.08.2022 15:36
0
A+
A-

Sürdürülebilir enerji teknolojileri, kalkınma ayrıca enerji güvenliği için bu yıl 19’uncu kez düzenlenecek olan Uluslararası Sürdürülebilir Enerji Teknolojileri Konferansı, 16-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında Haliç Üniversitesi’nin 5. Levent’teki kampüsünde gerçekleşecek.

Nottingham Üniversitesi ayrıca Dünya Sürdürülebilir Enerji Teknolojileri Topluluğu (WSSET) işbirliğiyle 19. Uluslararası Sürdürülebilir Enerji Teknolojileri Konferansı (SET2022 – The 19th International Conference on Sustainable Energy Technologies), 16-18 Ağustos tarihleri arasında Haliç Üniversitesi’nin 5. Levent Kampüsü’ndeki oditoryumda gerçekleştirilecek. Konferansın başkanlığını, enerji teknolojileri alanında dünyaca ünlü bilim insanları arasında gösterilen İngiliz bilim insanı Prof. Dr. Saffa RIFFAT ayrıca Haliç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Zafer UTLU yapacak.

Bugüne kadar 60 ülkeden 765 yazar ayrıca 400’ün üzerinde bildiriye bünyesinde yer veren “SET2022”, sürdürülebilir enerji teknolojileri ana teması içinde; enerji üretimi, verimli kullanımı, enerji malzemeleri, enerji depolama, çevresel etki, enerji dönüşümü ayrıca enerji güvenliği gibi konu ayrıca uygulamaları ihtiva eden ayrıca 19’uncusu yapılacak olan uluslararası bir bilimsel konferans olarak kabul ediliyor. Bu konferans, sürdürülebilir enerji kaynakları ayrıca teknolojileri alanında günden güne gelişen teknik bilgilerin yanı sıra önemli araştırma sonuçlarının daha fazla kişiye ulaştırılması ayrıca bu alandaki yeni gelişmelerin uluslararası alanda duyurulması için disiplinli ayrıca hakemli bir platform olarak biliniyor.

Geçtiğimiz yıllarda Birleşik Krallık, İtalya, Almanya, Kanada ayrıca Çin gibi çeşitli ülkelerin ev sahipliğinde yapılan “SET2022”; sürdürülebilir enerji teknolojilerinin kalkınmaya etkisi, enerji ayrıca çevre güvenliği özelinde günümüzde ayrıca gelecek yıllarda karşılaşılacak problemlerin ayrıca önemli görülen noktaların tartışılması, bilimsel ayrıca teknolojik yeniliklerin sunulması ayrıca bunlarla ilgili gerekli adımların atılmasını amaçlıyor. Bilim insanlarının, uzmanların, akademisyenlerin ayrıca uygulayıcıların sürdürülebilir enerji teknolojileri ayrıca kaynakları ile ilgili belirli çalışma alanlarında elde edilen bilimsel sonuçları, yeni bulguları ayrıca deneyimleri sunacakları önemli bir toplantı olan 19. Uluslararası Sürdürülebilir Enerji Teknolojileri Konferansı, önde gelen bilim insanları, araştırmacılar, farklı endüstrilerden uzmanlar ayrıca 60’tan fazla ülkenin üniversitelerinden gelecek katılımcılar ile bir kez daha önemli bir çalışmaya imza atacak.

“SET2022”nin açılış konuşmalarında; sürdürülebilir bir gelecek için yenilenebilir enerjinin gerekliliği, enerji depolama, sürdürülebilir enerji teknolojilerinde araştırma, inovasyon ayrıca ticarileştirme, planlama ayrıca politika, mimarlık, mühendislik ayrıca ekonomiyi entegre etme, enerji ayrıca çevre, mühendislik termofiziği, şehirler için sistemik değişim, enerji, su ayrıca gıda güvenliği, enerji sistemlerinin termodinamik analizi gibi konulara yer verilecek. Ve enerji teknolojileri ayrıca yenilenebilir enerji, enerji depolama ayrıca dönüşüm, düşük karbonlu binalar, mimarî politikalar ayrıca sürdürülebilir şehirler gibi başlıkların altında da dünyanın sürdürülebilir enerji teknolojileri kullanımına yönelik detaylı bir yaklaşım getirilecek.

Sürdürülebilir enerji kaynakları ayrıca teknolojileri üzerine belirli çalışma alanlarında yeni bulguların ayrıca deneyimlerin sunulacağı “SET2022”de, ve En İyi Bildiri Ödülü ayrıca En İyi Poster Ödülü de takdim edilecek.

“SET2022” gibi köklü bir organizasyonun Haliç Üniversitesi’nde düzenlenecek olması, Türkiye’nin sürdürülebilir enerji teknolojileri alanındaki misyonunu güçlendirirken, aynı zamanda bu alandaki akademik ayrıca bilimsel çalışmalara verilen desteğin de göstergesi olacak. Ve pandemi sonrası böyle büyük bir kongrenin yüz yüze yapılacak olması, Türkiye’nin uluslararası alandaki bilimsel görünürlüğüne ayrıca kongre turizmine de büyük katkı sağlayacak.

“SET2022” ile ilgili detaylı bilgilendirme ayrıca konferans programı için set2022.org ayrıca konferansın sosyal basın hesapları ziyaret edilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet