tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

10 Ağustos’ta sağlık ve zindelik konusunda neler başardığımızı göstermek için sabırsızlanıyoruz

Samsung Electronics Mobil Deneyim Başkan Yardımcısı ayrıca Sağlık Ar-Ge Ekibi Başkanı TaeJong Jay Yang: Samsung Electronics Mobil Deneyim …

10 Ağustos’ta sağlık ve zindelik konusunda neler başardığımızı göstermek için sabırsızlanıyoruz
03.08.2022 12:51
0
A+
A-

Samsung Electronics Mobil Deneyim Başkan Yardımcısı ayrıca Sağlık Ar-Ge Ekibi Başkanı TaeJong Jay Yang:

Samsung Electronics Mobil Deneyim Başkan Yardımcısı ayrıca Sağlık Ar-Ge Ekibi Başkanı TaeJong Jay Yang, sağlık ayrıca zindelik alanında dünya çapında yaşanan değişime odaklandığı son yazısında, önemli bilgilendirmeler paylaştı. Yang, kullanıcıların pandemi devamında değişen alışkanlıklarına vurgu yaparken, teknolojinin sağlık özelinde sunduğu benzersiz faydaları ilk kez paylaştı.

Samsung Electronics Mobil Deneyim Başkan Yardımcısı ayrıca Sağlık Ar-Ge Ekibi Başkanı TaeJong Jay Yang, kaleme aldığı blog yazısında kullanıcıların sağlık ayrıca zindelik özelinde değişen bakış açılarını inceliyor. Gelecekteki ihtiyaçları şimdiden öngördüklerini belirten Yang, yeni dönemdeki çalışmalarına dair planlarını bakın nasıl aktarıyor…

“Samsung olarak, önümüzdeki günlerde kullanıcıların sağlıklı yaşam ayrıca fitness rutinlerini de ihtiva eden günlük hayatlarını destekleyecek en yeni ürünlerimizi tanıtmaya hazırlanıyoruz. Bu özel etkinlikten hemen önce sağlık yolculuğumuzdaki felsefemizi ayrıca ilerlemelerimizi de kullanıcılarla paylaşmak istiyoruz. Öncelikle, Dünyamızın wellness alanında yeni bir döneme girdiğini görüyor, sağlık konusuna yaklaşımın önemli bir şekilde değiştiğini gözlemliyoruz. Zira, geçmişte sağlık tek bir tanımı olan, genel geçer bir konseptti. Şimdi ise birçoğumuz, sağlık ayrıca zindeliği bizler için ne ifade ettiğiyle tanımlıyoruz. Samsung olarak, bu değişimi odağımıza alıyor, herkesin kendi sağlık hedeflerine ulaşması için çalışıyoruz. Kullanıcıların ihtiyaç duyduğu kaynaklara erişmesine imkan sağlamak için tutkulu bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu doğrultuda Galaxy Watch akıllı saat serimiz ayrıca yeni ürün portföyümüzle kapsayıcı bir sağlık deneyimi oluşturmaya odaklandık. Kullanıcıların sağlık ayrıca zindelik hedeflerine ulaşması içinde 3 ana alan belirledik. Bunlar; sensör inovasyonu, bağlantılı sağlık ayrıca zindelik uygulamaları ile çeşitli işbirlikleri.

“Daha anlamlı içgörüler elde etmek için çığır açan sensör teknolojileri geliştiriyoruz”

“Sağlık özelinde alışkanlıklar elde etmek ayrıca hedeflere ulaşmak için, kendimizi daha iyi tanımamız gerekiyor. Samsung olarak, bunu gerçekleştirmek için geliştirdiğimiz BioActiayrıca Sensör ile yeni bir deneyim sunuyor, daha anlamlı iç görüler elde etmek için çığır açan sensör teknolojileri geliştiriyoruz. BioActiayrıca Sensör doğru ayrıca kapsamlı veriler sunarken kullanıcıların sağlık yolculuklarında faydalanabilecekleri uygulanabilir iç görüler ayrıca yönlendirmeler sağlıyor.

İlk olarak Galaxy Watch4 ile tanıtılan BioActiayrıca Sensör 3 farklı özelliği birleştiren tek bir çip kullanıyor. Bu çip sayesinde; Optik Kalp Hızı (PPG), Elektriksel Kalp Sinyali (ECG) ayrıca Biyoelektriksel Direnç Analizi (BIA) ölçümleri bir arada gerçekleştirilebiliyor. Gelişmiş tasarımı performansı artırırken, 7/24 kullanımda daha kesin sonuçlar elde etmek için gerekli konforu da sağlıyor. Bu tasarım ayrıca özellikler, kullanıcıların farkındalık geliştirmelerine, harekete geçmelerine ayrıca hedeflerine ulaşmalarına katkı sunuyor. BioActiayrıca Sensörümüz sağlık özelinde birçok iç görü sunuyor ama biz özellikle iki alanı vurgulamak istiyoruz; Uyku ayrıca Vücut Kompozisyonu. Uyku, genellikle sağlık rutinlerinde ikinci plana atılan bir konu olsa da bütünsel sağlık için kritik bir önem taşıyor. Samsung olarak, kullanıcılarımızın daha sağlıklı uyku uyumalarına yardımcı olmayı çok önemsiyoruz. Bu çerçevede kullanıcılarımıza uyku kalitesini artırmaya yarayan özelliklerin yanı sıra kişiselleştirilmiş bir ‘Uyku Koçluğu’ programı da oluşturduk.”

Konu spora geldiği vakit ise herkesin hedefi farklı… Bu sebeple BioActiayrıca Sensör, vücut kompozisyonunu da ölçerek kullanıcıların fiziksel sağlıklarına ilişkin daha fazla bilgilendirme sahibi olmalarını sağlıyor. Böylece, sporu sadece kilo vermenin ötesine taşıyor. Sensör korunan kilonun, kas oranının, yağ kaybının ayrıca vücuttaki su seviyesinin belirlenen hedeflere göre ölçümlenmesi için mikro elektrik dalgalar yolluyor, kullanıcıların onlar için önemli olan hedefler doğrultusunda ilerlemesine yardımcı oluyor. Bütün bu geliştirmelerde kullanıcıların bilgilendirme güvenliğine ayrıca gizliliğine büyük önem veriyoruz. Toplanan bilgilerin yetkisi olmayan kaynaklara ulaşmaması için tüm bilgilendirmeler şifreli ayrıca güvenli bir şekilde sadece o cihazda bulunuyor. Savunma sınıfı güvenlik platformumuz Knox tarafınca korunuyor.

“Tüm cihazlardan erişilebilir sağlık ayrıca zindelik takibi sunuyoruz”

“Kullanıcıların genel sağlık ayrıca zindelik durumlarını evde, spor salonunda ya da yolda da olsalar takip edebilecekleri özellikler sunuyoruz. Global olarak 200 milyonu aşkın kullanıcısı olan Samsung Health Uygulaması, akıllı saatlerden akıllı telefonlara, tabletlerden televizyonlara kadar uzanan Samsung’un ürün gamındaki sağlık deneyiminin merkezinde yer alıyor. Spor, zindelik ayrıca sağlık takibi özelliklerini konsolide ederek bütüncül bir sağlık merkezi olarak görev yapan uygulama, her türlü sağlık bilgisi ayrıca aktivite verisini kaydedip birleştirerek sunuyor. Kullanıcılara bu verilerden nasıl daha fazla fayda sağlanabileceği hakkında yönlendirmelerde bulunuyor. Toplanan bilgilendirmeler kapsamlı, anlaması kolay ayrıca kullanıcılara yönlendirecek şekilde sunuluyor. Daha fazla bağlantılı cihaz, daha benzersiz ayrıca gelişmiş kullanıcı deneyimi anlamına geliyor. Örneğin, Samsung akıllı televizyonlarda ya da Galaxy tabletlerdeki yönlendirmelerle antrenman ya da meditasyon programınızı uygularken kalp atışınız Galaxy Watch’ta takip ediliyor. Ayrıca, büyük ekranlarda kolayca izlenebiliyor. Diğer yandan Galaxy Watch, kullanıcının uykuya geçtiğini anlayarak otomatik olarak ışıkları söndürüp, klimayı kapatabiliyor.”

“Açık iş birlikleri ile sağlık ekosistemimizi her geçen gün daha geliştiriyoruz”

“Kullanıcılarımıza mümkün olan en iyi deneyimi sunabilmek için diğer teknoloji ayrıca sağlık liderleriyle işbirlikleri yapıyoruz. Son olarak, Google ile işbirliği yaparak ‘WearOS’ ayrıca ‘Health Connect’ uygulamalarını beraber oluşturduk. Böylece, daha fazla kullanıcının ortak bir platforma dahil olmasını ayrıca yeni çözümlerden daha fazla kişinin faydalanmasını sağladık.

Samsung olarak, Ulusal Uyku Vakfı, California San Diego Üniversitesi Uyku Laboratuvarı ile çalışmaya devam ediyoruz. Uyku ayrıca kandaki oksijenle ilgili araştırmalar için California Üniversitesi ayrıca San Francisco Hipoksi Araştırma Laboratuvarı ile iş birliği yapıyoruz. BIA araştırmaları için Louisiana State Üniversitesi, Pennington Biyomedikal Araştırma Merkezi ayrıca Hawaii Üniversitesi Kanser Merkezi’nin de bulunduğu pek çok üçüncü parti, araştırma merkezi ayrıca üniversite ile yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ve sağlık çözümlerimizin medikal alanda kullanılabilmesi için araştırmalarımıza da kararlılıkla devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde medikal alanda kullanılabilecek daha fazla araç ayrıca kaynak yaratmaya odaklanacağız.”

“İşimiz burada bitmedi, ileri teknolojilerle en mükemmel deneyimi sunacağız”

“Geçtiğimiz birkaç yılda dünyada pek çok kişi yeni alışkanlıklar ayrıca ilgi alanları edindi. Bunlar arasında, fiziksel, zihinsel ayrıca uyku sağlığı gibi farkındalık ayrıca bilinci artıran alışkanlıklar da var. Bu değişime paralel olarak, Galaxy Watch akıllı saat serimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Ancak, işimiz burada bitmiyor, ileri teknolojilerle en mükemmel sağlık deneyimini sunmak için çalışıyoruz. Ar&Ge alanındaki inovasyon ayrıca yatırımlarımızın yanı sıra güvenilir iş ortaklarıyla birlikte çalışıyoruz. Kullanıcı odaklı inovasyonlarımız ayrıca açık iş birliklerimizle herkesin kendi zihin ayrıca vücutlarını daha iyi tanımaları için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Son olarak, neler başardığımızı size göstermek için büyük bir sabırsızlık ayrıca heyecan içindeyiz. Bu heyecanımıza ortak olmak için 10 Ağustos saat 16:00’da (TSİ 23.00’dan itibaren) Samsung.com’da yayınlanacak Galaxy Unpacked etkinliğimizi izlemeye sizi de bekliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu